Tuli käväisemään päiväseltään kahvilla, kun oli asiakaskäynnillä tässä lähettyvillä. Oli mukavaa nähdä taas ja saada pitää toista hyvänä. Juotiin kahvia ja juteltiin kaikenlaisista asioista taas mitä mieleen juolahti.

Seksiä ei tänään harrastettu ajan puutteen vuoksi, mutta vihjauksia sitäkin enemmän. Vanhojen ihmisten lämmittely kestää aikansa, joten kannattaa aloittaa lemmen lämmittely jo ajoissa! Tosi asia on, että toisinaan on ihan kiva vain jutella ja olla lähekkäin. Vaikka seksi kuuluukin meidän tapaamisiimme lähes aina, niin se ei ole itsestään tarkoitus. Nautimme paljon vain yhdessäolosta ja toistemme läheisyydestä.

Läheisyyteen kuuluu, myös kaikenlainen keskustelu ja jutustelu mitä ihmeellisimmistä asioista. Puhumme myös nuoruusmuistoistamme, joita meillä ei ole yhteisiä, mutta on kiva kuunnella toisen ajatuksia ja kertomuksia omilta nuoruusajoilta. Tällaiset asiat saavat meidät lähenemään toisiamme kohtaan ja antavat sitten taas meille uusia muistoja, joita jakaa ja ajatella sitten myöhemmin.

On ihanaa huomata se, että viihdymme hyvin toistemme seurassa. Se, ettemme asu ja ole jatkuvasti yhdessä tekee myös ne harvat tapaamiskerrat miellyttäviksi, koska ei ole koskaan mitään riitoja selvitettävänä. Säästymme arkipäivän huonoilta asioilta ja kun aikaa on vähän ja vietämme sen ajan mukavissa merkeissä.

Toki saatamme kinastella jostain asiasta, mutta kinat ja kaunat on aina soviteltu ennen seuraavaa tapaamista. Harvat kielteiset asiamme ovat tietenkin aina näitä suhde asioita. Minä lähinnä narisen liian vähästä ajasta ja koetan saada sitä lisää. Mies hermostuu, kun ei kykene toiveitani täyttämään. Sitten taas minä palaan maan pinnalle ja totean, että tässä sitä nyt mennään ja muuta emme voi tehdä ja rauha palaa meidän keskusteluihimme.

Pitkästä aikaa olin itse iloinen siitä, että Miehellä oli ollut todella rauhallinen viikonloppu. Olivat vaimon kanssa siirrelleet huonekaluja, kun nuorempi poika sitten viimeinkin, taas kerran, muutti omaan asuntoon. Mies oli siivonnut työhuonettaan ja katsellut Kalevankisoja ja riitaa ei ollut, kun kumpikin teki omia hommiaan.

Olen ollut huolissani Miesystävän kovasti kohoavasta ja heittelevästä verenpaineesta. Pienikin stressi saa paineet hurjiin nousuihin ja olon huonoksi. Pidän siksi tärkeänä, ettei meidän suhteemme enää aiheuta liikoja huolenaiheita hänelle. Mies voi paremmin ja onnellisempi ilman huolia ja silloin on vaimokin tyytyväinen ja se taas näkyy minun ja Miesystävän väleissä positiivisena olona. Tällaista on tämä kolmen ihmisen yhteensovittelu! Molemmat naiset haluavat Miehelle hyvää ja onnellista oloa. Kun näin voisikin elää vielä pitkään ja sovussa, niin hyvä olisi.

Rakkaudestakin voisi tässä suhteessa puhua. Mies rakastaa meitä molempia naisiaaan, mutta eri lailla. Rakastaa omalla tavallaan ja ainakin minä ymmärrän sen, koska olen itsekin kokenut sen miltä tuntuu rakastaa omaa puolisoaan ja toista miestä. Rakkauttakin on niin monenlaista enkä usko että sitä voisi koskaan olla liikaa.