Taitaa mennä kyllä ihan työstä tämä jouluostoksilla ramppaaminen. Onneksi ei tarvitse pahimpaan ruuhka-aikaan niitä tehdä. Hulinaa on kyllä puolenpäivän jälkeen ihan tarpeeksi. Sain hankittua pojan perheelle vuodevaatteita ja tyttärille Body Shopin ihanan tuoksuisia voiteita ja suihkugeelejä. Sorruin itsellenikin hankkimaan hopean väriset satiinilakanat ja appelsiinin tuoksuisen suihkugeelin. Taka-ajatuksena tietenkin Miesystävä lakanoitten välissä.

Lakanoiden väliin ei ole ollut aikaa, mutta elän toivossa. Puhelimessa olemme riutuneet ikävästä ja viestejä välittäen. Mies kaipaa yhtälailla, niinkuin minäkin. Töitä Miehellä on ihan liikaa ja onneksi pian alkaa tuo joululoma ja hänkin pääsee vähän huilimaan. Koetan saada päiviini niin paljon askaretta ja muuta ajateltavaa, etten ihan jatkuvasti ikävöi riutumalla. Jotkut laihtuvat, kun menettävät ikävästä ruokahalunsa. Minulle käy päinvastoin. Tekee mieli suklaata ja makeaa. Itsehillintä on kaukana kun namin himo iskee!

Kävin kelassa hoitamassa asumistukiasiaa. Saan nykyisin eläkkeensaajan asumistuen. Ilman sitä en pystyisi tätä asuntoa pitämään ja nytkin elelen melko tiukoilla vuoden alusta. Onneksi on ollut säästöjä ja niitä tänäänkin tuhlailin. Vepsäläiseltä tilasin olohuoneeseen sivupöydän ja vähän harmittelin sitä, kun en ollut tilannut aikaisemmin. Nyt saan sen vasta viikolla 3. Harkitsin pöytää pitkään, mutta sen oli pakko olla juuri sopivan kokoinen varaamalleni paikalle ja tuo sivupöytä oli ainoa sopiva, jonka liikkeistä löysin. No, nyt se on tilattu ja odottelen että pääsen kalustamaan olohuonetta uudelleen. Paljon enempää asuntooni ei sitten huonekaluja mahdukkaan.

Jos joskus vielä parisängyn hankkisin, kun on nuo satiiniset lakanatkin valmiina...