Eilisen päivän sain viettää aivan kahdestaan Miesystävän kanssa. Oli todella rentouttava ja ihana lauantai. Juttelimme paljon ja kaikesta mahdollisesta. Nautin kuunnella hänen jutusteluaan ja kiva oli tietenkin se halailupuolikin.

Kahvinjuonnin lomassa katselimme raveja. Mistä itse en ymmärrä hölkäsen pöläystä, mutta mitäpä nainen ei tekisi kun on rakastunut. Ja onhan hevonen todella upea eläin jonka liikkeitä mielellään seuraa. Illan päätteeksi saunoimme ja istuimme viherhuoneessa vilvottelemassa oluttölkin äärellä. On mukavaa kun on mies joka ei juopottele liikaa. Sitä sain aivan tarpeekseni katsella mieheni kanssa ollessani. Olen tyytyväinen päivääni ja uskon Miesystävänkin olevan.

Mietiskelin pitkään sitten viimeyönä ja tämän aamupäivän aikana tätä meidän yhdessä oloamme. Olen loppujen lopuksi aika tyytyväinen tähän tilanteeseen. Tällä hetkellä se on minulle varmaankin oivallinen tilanne. Ihanaa, kun mies tulee, mutta mukavaa kun hän lähtee kotiinsa eikä jää asumaan minun luokseni. Pidempiä yhdessäolo aikoja kyllä myöntämättä kaipaan enemmän kuin mitä niitä on. Kuitenkin varsinainen yhdessä asuminen ei ainakaan vielä tunnu ihan tarpeelllisesta olomuodolta. Sitäkin toivon mutta tilanne nyt on mikä on ja tähän olotilaan olen nyt tyytyväinen.

Tänään on nuorempi tytär tulossa muutamiksi päiviksi viettämään lomaa lapsesta ja miehestä. Mukavaa sekin ja kiva olla kahdestaan ilman lasta. Saa tytärkin kerralla levätä ja nauttia siitä omasta ajastaan. Pienen lapsen kanssa se on aika vaikeaa. Saapa nähdä mitä mukavaa keksimme. Luultavasti vain saunomme, lakkaamme kynsiämme ja levittelemme kauneusnaamioita naamallemme ja juttelemme paljon. Eilisen päivän tytär oli veljensä luona ja sai viettää kivan päivän Serenassa ystävien kanssa. Sellainen on hänelle harvinaista herkkua!

Kohteliaskin tytär oli. Oli tarkoitus olla jo eilinen päivä minun luonani, mutta päätti jäädä veljelleen yöksi, kun kuuli että Miesystäväni on tulossa. Tytär tietää nämä tapaamisten vaikeudet ja kohteliaasti antoi meille oman rauhamme. Hieno homma. Muutenkin lapseni ovat ystävällisiä ja ymmärtäväisiä ihmisiä. Varmaankin tämä minun suhteeni vieraaseen, naimisissa olevaan mieheen ei heille ole ollut mikään helppo paikka. Nuorempi alussa vähän yritti toppuutella, mutta tyytyi sitten tilanteeseen. Vanhempi tytär on alun järkytyksensä jälkeen osoittanut yllättävää kypsyyttä ja hyväksyntääkin, jollainlailla.

Nyt mentävä pistämään kahvi koneeseen ja sitten rupean odottelemaan tyttären askelia portilta.