ja minulla on oksennustauti! Viikonloppuni on mennyt sairastellessa ja kauniit ilmat ikkunasta katsellessa. Viimeyönkin vietin vessanpyttyä tutkiessani. Onneksi olo alkaa helpottaa. Jaffaakin on kulunut ja nyt on jo hiukan nälkä, mutta en oikein uskalla mitään syödä. Kaurapuuroa voisi vähän sentään ajatella kun se on tarpeeksi kevyttä mahalle.

Viikonloppua varten kävin ostamassa litran Helmi kalustemaalia. Tarkoituksena oli maalata vanha astiakaappi valkoiseksi, mutta tekemättä jäi. Sain sentään kaapin tyhjennettyä ja pestyä. Kunhan olo tästä paranee niin pääsen varsinaiseen maalaushommaankin ensiviikolla.

Miehen kanssa ollaan tehty jonkinlaista "omaisuuden" lue velkojen ositusta. Näillä näkymin talo maalla jäisi velkoineen ja remontteineen minulle. Asian selkeyttäminen rauhoittaisi kovasti mieltäni. Maalausremontti maalla on alkanut ja kunhan talviloma alkaa pääsen kunnolla maalarin hommiin. Onneksi Mies on niin ystävällinen että maalaa katot. Itse en niitä kykenisi maalaamaan. Seinät kyllä menee minultakin.

Vähän olen tässä sisustus asioitakin mietiskellyt. Haluaisin vaihtaa kaikki verhot ja verhotangot, mutta raha sanoo asioille ison einsä. Ruokahuone on ainoa johon ostankin sitten uudet verhokankaan tässä kevään mittaan. Onneksi ei ole vielä kiire, ennättää vähän säästää rahaakin niihin. Minulla ei koskaan ole ollut sinistä joten nyt kokeilen sitä väriä. Sininen sopii valkoisen kalustuksen kanssa hyvin ja muutenkin tauluissa tulee olemaan sinistä väriä. Ajattelin kaikki talviaiheiset tauluni koota sinne sinivalkoiseen ruokahuoneeseen. Muutaman sinisävyisen lasityönkin ajattelin sinne tehdä kunhan saan vain aikaa.

On ihanaa saada taas paikka lasiuunille ja päästä suunnittelemaan uusia lasitöitä. Tosin kesän ajaksi meinaan nekin jättää jäähylle ja suunnata suunnittelun ja tekemisen puutarhan puolelle. Pihassa on askaretta seuraaviksi kevät ja kesäkuukausiksi aivan liiankin kanssa.

Nyt pitäisi rohkaista mieli ja koettaa syödä lautasellinen kaurapuuroa. saas nähdä kuinka käy....