Kyllä sitä tavaraa piisaa! Mietiskelen välillä vähän huolissanikin että miten kummassa saan kaikki harrastustavarat mahtumaan sinne uuteen paikkaaan. Pakko varmaan käydä ostamassa joku kaappi tai komero. Vanhassa talossa kun niitä ei oikeastaan ole. Ennen tultiiin toimeen vähemmällä tavaramäärällä.

Posliinia tulee paljon  samoin käsityö tarvikkeita ja askartelu ja maalauskamaa, Lasityö tarvikkeita oikeastaan vähemmissä määrin. Posliininpolttouuni vie suuren tilan. Se saa väliaikaisesti olla minulle pöytä. Siihen on jo pyöreä pöytälevykin valmiina. Jotain kevyttä ja kaunista siihen päälle voi laittaa. Harmi ettei voi laittaa isoa saniaista! Saniainenkin olisi valmiina, mutta uunin päällä ei voi pitää kastelun takia kukkaa.

Katselin äskettäin Alastalon sivua ja hänen tekemäänsä upeaa lasityötä. Todella kaunis työ ja on vaatinut paljon aikaa ja kärsivällisyyttä. Heti teki mieli lähteä kurssille! Kurja loppuviikko vain on A. tulossa. Toivottavasti hautajaiset menevät kuitenkin hyvin. Lähiomaisen kuolema on aina traaginen juttu. Siltikin vaikka olisi jo ikääkin tullut.

Vähän pitäisi vielä tsempata tämän pakkaamisen kanssa. Onneksi suurin osa on jo pakattu. Pitäisi nyt käydä kirjoihin käsiksi...Kuka ottaa ja mitä..