ja nyt on takki ihan tyhjä. Jotenkin oli niin outo päivä että väsähdin aivan täysin sekä henkisesti että ihan fyysisesti. Palelenkin ihan älyttömästi.

Osasin sinne vuokrasopimuspaikallekin ihan hyvin ja aikaakin jäi odotteluun. Nyt enää takausvuokran maksaminen ja sitten vain jään avaimia odottelemaan. Tänään en oikein jaksa edes ajatella sitä uutta asuntoa. Ehkä sitten huomenna. Huomenna on taas lääkäripäivä. Luulen että hiukan on nousseet ne kalium arvot, koska verenpaine alkaa olla aika sopiva. Stressi vain vaivaa vielä aikalailla. Itseasiassa todella paljon. Mietityttää pitäisikö vielä pyytää jatkoa sairaslomalle vai ei. Onko siitä lomastakaan mitään apua? Tietenkin saan hoidettua asiat sitten ilman mitään turhaa kiirettä ja kuitenkin se työ on niin kiireistä että kärsin siitä.

Olen jopa miettinyt osaston vaihtoa tai ihan kunnon sapattivapaata. Nyt voisi olla pieni taloudellinen mahdollisuuskin siihen. Olen vain aina mieltänyt sapattivapaan jonkinlaiseksi itsensä kehitys lomaksi. Minulla se nyt menisi vain oman itseni tutkiskeluun ja asioiden selvittelyihin. Ei oikeastaan mikään hullumpi vaihtoehto kun sitä näin miettii. Jospa sitten jaksaisi samassa työssä eläkeikään asti paremmin....

Kaikenlaisia asioita tulee mieleen ja onneksi voi itse niihin jonkinverran vaikuttaa. Ei ole enää pieniä lapsia siinä touhussa mukana. Saan olla todella itsekäs!

Yritin tuossa vähän kutoa villasukkaa, mutta paleltaa senverran että on kai pakko painua vähäksi aikaa peiton alle lepäilemään.Ei sillä sukalla niin kiire ole. Mietiskelen samalla sitä sapattivapaata ja onko minulla oikeasti siihen varaa vai kuvittelenko vain. Taidan ensin odotella että talo on myyty.