ja nyt on pyykit puhtaat ja hyväntuoksuiset. Osan joudun kyllä kuivattamaan kotona loppuun. Onneksi tuli ostettua se kuivausteline aikoinaan! Huomenna on vaatteet kuivia ja saan ne kaappeihin, joten pitkään ei tarvitse niitä huoneessa kuivatella. Aikalailla täytyy yksiössä tehdä sovellutuksia ja etsiä tavaroille paikkoja. Kaikki ollaan onneksi saatu mahtumaan!

Lämmön tunnekin on kadonnut ja päänsärky meni jo alkuillasta ohitse. Väsymys vain ei hellitä. Onneksi saan nyt levätä muutamia päiviä ja koota voimia. Aloitin sen kalaöljykapseli kuurin. Otin sittenkin 3 kapselia ja se saa minusta riittää. Vitamiinipillerin otin jo aamusta ja uskon näiden kuurien riittävän aika pitkälle.

Olen vain lepäillyt tänään. Kävin lävitse Moda lehden ja Novitan. Katselin uusia malleja ja mietiskelin lankojen vaihtoehtoja. Villapaidan hihaa olen saanut tänään kudottua jonkinverran ja meinaan sitä vielä tänään kutoa. Välillä täytyy vain jumpata niska ja hartialihaksia ja sitten vilkaisen telkkarista sen  "Olet mitä syöt" ohjelman. Siinä taitaa olla tämän päivän television katseluni. Telkkarin katseluuni nähden tv lupa on kyllä hävyttömän kallis!

,Miesystäväkin soitti ja oli vähän pettynyt, kun en ollut sunnuntaina hänen urheiluaan katsomassa. Oli mies sentään kaivannut minua! En ole jaksanut hänellekään soitella. Huomenna pitäisi tavata, mikäli ei tule mitään esteitä. Miehellä on aina ne työasiat edellä. Olisi kyllä mukavaa nähdä ja saada vähän halata pitkästä aikaa. No, sen näkee huomenna kuinka käy. Kaipaan Miesystävää kyllä paljon...

Taidan iltapalaksi syödä yhden mehujäätelön. Se vie 1.5 pistettä.