Ei tarvitse hankkia uutta väriä, vaikka märkänä hiukset näyttivät tosi vaaleilta ainakin päälaelta. Kuivuttuaan ne ovat ihan siedettävät ja ainakin kiiltoa tuli lisää ja hiukset on olleet selvästi elävämmät.

Taas on ollut sukulaisilla "soitampa muutaman puhelun " päivä ja minun puhelimeni on ollut kuumana. Nyt suljin puhelimen tältä iltaa, jotta loppuillan saisi olla rauhassa. En ole ennättänyt käsitöihin koskeakaan! mutta kohta vedän yövaatteet päälleni ja alan neulomaan.

Huomiseksi odottelen poikaa kyläilemään poikansa kanssa. Olisi mukava jutella pitkästä aikaa rauhassa. Viimeksi heillä oli aikamoinen kiire saunaan ja tuli sitten pikalähtö. Täytyy huomenna käydä ostamassa pikkupoikaa varten auto tänne leluksi. Minulla kun on vain karvalelu täällä eikä ole tullut mitään lasten vanhaakaan lelua tänne tuoduksi.

Miesystävällä on ollut taas kiireitä eikä hänkään ole ennättänyt soittelemaan. Toivottavasti soittaa huomenna. Eilinenkin puhelu oli niin lyhyt ettei siitä paljon iloa saanut. Ajattelen häntä aika usein, mutten enää niin paljon kuin aikaisemmin. Uutuuden viehätäs alkaa kai häipymään! Ajattelen nykyisin meidän viime mökkireissua. Oli niin kaunis täysikuu ja kaikki ne upeat tähdet taivaalla. Ne jäivät mieleeni.

Olen kyllä vieläkin kun joku nuori tyttö,kun ajattelen häntä. Tulen aina levottomaksi ja kaipaan kosketella mokomaa vanhaa ukkoa. Toivon vain että saisin olla enemmän hänen kanssaan. Mutta tätä haikailemista tulee olemaan ja siihen on vain sopeuduttava.

Nyt taidan vähän syödä jotain kevyttä ja sitten ryhdyn sen villapaidan tai kirjan kimppuun.