Oli todella rasittavan kiireinen työpäivä. Samoin oli eilen. Toivon tosiaan että huominen olisi rauhallisempi. Mikäli kaikki päivät olisi samanlaisia en kyllä enää jaksaisi. Illat olen alkuviikosta niin poikki että on hyvä jos jaksan valvoa kahdeksaan asti. On se kumma kun koskaan ei ole varaa palkata tarpeeksi henkilökuntaa! Vanhat,vielä työssään jaksavat ja toistaiseksi hyvinkin viihtyneet ihmiset alkavat hiljalleen väsyä. Voisin hyvin tehdä jo lyhennettyä työviikkkoa, mutta raha on esteenä.

Tänään valmistelin vähän etukäteen viikon ruokia ja pakastelin sieniä. Sieniä tulikin ihan mukavasti viikonloppuna ja mikäli aikaa vain olisi ollut enemmän olisi saalistakin saanut enemmän. Oli todella ihana viikonloppu Miesystävän kanssa! Lauantaina oli vielä niin upea kuutamo ja järvi oli aivan peilityyni. Oikein romanttinen ilta! Tosin julmetun kylmä ja jo selvästi syksyinen sää.

Aamusta alkoi tuulla ja taivas peittyi pilviin ja sitten satoi vettä. Sain onneksi niitä sieniä kerättyä ja Miesystävä teki ison kasan puita ennen sadetta. En ole aikoihin nauttinut viikonlopusta näin paljoa. Miehestä se johtui. Hän kiinnitti kaiken huomionsa minuun ja se tuntui mukavalta. Olen niin rakastunut ja hullusti pihkassa kun olla ja voi. Mihin tässä ollaan menossa?

Käsityörintamalta sen verran,että jouduin eilen hakemaan lisää sitä upean kanervanväristä lankaa hallista.Nyt on pontso hapsuja vaille valmis ja ostin toiselle tyttärelle pontsoa varten samaa lankaa,mutta vihertävänä. Tähän meni lankaa(ilman niitä hapsuja)200g.Hapsuihin menee varmasti se 50g. Nopea ja helppo työ tehdä ja minusta pontso on hieno. Toivottavasti tytärkin pitää siitä.

Tyttärentyttärelle 4v teen kaulaliinaa kiiltävästä hapsulangasta. Siitä tulee todella pehmeä ja luulen pikkutytön pitävän langan kiiltävyydestä ja pehmeydestä. Sitäpaitsi lankaa on mukava neuloa.

Oma villapaitani on vaihteeksi jäähyllä, mutta varmaan muutaman päivän päästä pääsen jälleen siihenkin käsiksi. välillä vain kyllästyy saman neuleen neulomiseen ja kaipaa jotain muuta"välityötä". Kohta onkin jo aika saada se villapaita valmiiksi. Alkaa olla jo senverran viileitä päiviä. Pipoa sentään ei ole vielä tarvinnut päähänsä laittaa. Onneksi. Olen karmea näky pipo päässä vaikka se olisi minkälainen tahansa.

Paino ei ole laskenut, mutta ei noussutkaan. Nyt tarttis jotain tehdä! Tässä se junnaa ja nälkä on aina samanlainen. Leivän päällyksiäkin olen vähentänyt,mutta mitään ei ole tapahtunut suuntaan eikä toiseen. On kai vaan pienennettävä niitä lounas annoksia ja syötävä vain kasviskeittoa iltaisin. Leipä vaan tahtoo maistua aina mukamas paremmalle ja on työpäivän jälkeen niin helppoa syödä. Aamukävelyt töihin olen kyllä joutunut lopettamaan. Jalka tahtoo vähän rankan päivän jälkeen aina reistailla ja säästelen sitä jättämällä sen aamulenkin väliin. Töistä kyllä kävelen lähes aina kotiin, mutta matka ei ole pitkä. Noin kolmisen kilometriä,joten se aamulenkki olisi kyllä todella tarpeen.

Nyt illasta vähän vielä venyttelen ja jumppautan niskojani ja sen jälkeen rupean leikkelemään niitä pontson hapsuja.