Välillä on ihan syksyinen olo. Huomasin että iltaisin pihamaalla alkaa jo syksy tuoksua. Ei vielä syksyä!Tulee liian aikaisin, jos nyt jo alkaa. Enkä ole päässyt vielä edes marja ja sienimetsäänkään kertaakaan.

Jalkakaan ei ole vielä täysin kunnossa. Ei sillä mennä kotipihan marjapuskia pidemmälle. Toissapäivänä sain kolmisen litraa kerättyä mustaherukkaa, mutta otti tiukoille tämän jalan päällä seisominen. Välillä seisoin yhdellä jalalla niinkuin kurki. Sain kuitenkin osan marjoista kerättyä ja pistin ne pakastimeen talvea varten. Alimpien oksien marjat ovat vielä osittain raakoja ja elättelen toivetta saada nekin talteen reilun viikon päästä.

Tulin viikonlopuksi kaupunkiasunnolle. Maanantaina pitäisi koettaa mennä töihin mikäli tämä jalka kestää kävelyn. Tänään oli aika tuskasta liikkuminen. Tänne tultuani kävin ruokakaupassa kun jääkaappi oli lähes tyhjä ja parinsadan metrin matkalla kipeytyi koipi aika lailla. Hyvä että jaksoin seistä ruuan laiton ajan. Onneksi kipu vähän helpotti kun torkuin sängyllä tunnin verran. Nyt kipuilee aina sillointällöin ja lähinnä kantapään sekä ulkosivun reunoista. Kumma vaiva.

Olen saanut pidettyä painon aika hyvin kurissa tämän pakollisen levon aikana. Tänä aamuna oli 67.2kg.Nyt täytyy tyytyä muutamiksi päiviksi tavallisen vaa,an painolukemiin ja puolen kilon tarkkuuksiin. Mukavasti olen oppinut kaupassa ostamaan vähärasvaisempaa ruokaa. Lähes kaikissa tuotteissa alkaa kai olla vähärasvainen vaihtoehto. Onneksi myös juustoissa!

Pastaa tulee syötyä liian paljon. Syynä se että se on niin helppoa valmistaa ja suht halpaa ja niistä löytyy aikalailla eri vaihtoehtoja. Tänään ostin varastoon suloisia pieniä simpukka makarooneja ja aivan tavallista pikamakaroonia. Nälkä oli niin kova että oli pakko saada ruoka melkein heti. Muuten olisin sortunut johonkin suklaapatukkaan.

Laitoin meidän perheen herkkua:keitettyjä makarooneja ja paistettua jauhelihaa sipulin kanssa mössöksi ja soijaa päälle. Nam.Itselleni laitan vielä reilusti kapriksia sekaan. Huomiseksi on sitten makaronilaatikkoa ja luulen että siitä riittäää vielä lauantaillekin ja ensi viikon evääksi. Laitoin sen verran suuren annoksen. Nyt teen iltapalaksi pienen makaroni salaatin.

Aloitin eilen Novita lehden mallin mukaan pipon. Sain sen pontson hapsuja vaille valmiiksi ja siitä tuli omasta mielestäni tosi hyvä.Aino lanka on hyvä kutoa ja tuntuu ihanan pehmeältä. Taidan vielä kaulaliinan kutoa samasta langasta ja ehkäpä siirryn sitten villapaidan tekoon loppusyksystä. Pitäisi saada se vauvan nuttu valmiiksi ensin! Otin senkin kutimen tänne mukaan jos vaikka innostuisin sitä kutomaan.

Nyt ruokahommiin ettei verensokeri laske liikaa. Silloin tulee ainakin minulle hirveä makean himo!