Kirjoitin pari juttua ja sain molemmat hävitettyä ruudulta kun olin saanut ne valmiiksi. Nyt sitten uusi ja huolellisempi yritys.

Tämä Vuodatus on ollut minulle kyllä kevään ja kesän pelastus. On saanut kirjoitella omista ajatuksistaan ja tunnoistaan. Nuorempana kirjoittelin päiväkirjaa ja purin sille huoleni ja ajatukseni. Joskun viitisentoista vuotta sitten sekin kirjoittelu sitten jostain syistä loppui. Hyvä, että löysin tämän vuodatuksen. Luulen tämän olevan monelle ihmiselle päivän pelastus. On paljon asiota joita ei voi tai halua kertoa kumppanilleen vaikka on ollut naimisissakin jo kolmisenkymmentä vuotta.

Kävin pitkästä aikaa Hakaniemen torilla. Ostin kanttarelleja ja meinaan tehdä sunnuntaina soossin. Pitää vain löytää sopivan kevyt " kerma". Olen nyt vuosien jälkeen alkanut itse valmistaa ruokaa. Mies meillä on aina valmistanut ruuat. Nautin oikein suunnitella viikon sapuskoita itselleni. Tosin vielä tulee tehtyä aika suuria annoksia, mutta saahan ne pistettyä sitten pakastimeen ja duunievääksi.

Saa nähdä pääsenkö maanantaina töihin. Päivän kävelystä on jalka aika kipeä ja sain ison mustelman sisäsivulle. Joku isompi verisuoni siellä katkesi ja nyt sitten on vain taas lepuutettava jalkaa tämä ilta.

toivottavasti mieskaveri tulisi käymään. Hän kävi eilen ja oli oikein mukava ilta. Nautin hänen seurastaan ja kaikenlaisista jutteluhetkistä joita meillä on. Hän on upea ja ihana mies, luonteeltaan ja tavoiltaan. Kaipaan häntä kovasti kun en näe häntä, mutta mies on alkanut soittelemaan joka päivä. Se on uutta .Tosin olen itsekin alkanut tottua siihen ettei nähdä kun kerran pari viikossa ja olen alkanut suunnitella elämääni ja tekemisiäni oman itseni kannalta. Pitäisi miettiä joku mukava harrastus syksyksi tänne kaupunkiin.

Käsityönä pipo on vielä kesken. Alan kohta kaventaa sitä ja suunnittelen jo uutta käsityötä. Aloitan sukat ja suurempana työnä sen villapuseron Ainolangasta itselleni. Väri on vielä arvoitus. Mieli tekisi kirkasta väriä, mutta ruskeankirjavakin sopii minulle hyvin. Se vauvan nuttu vain odottaa ensin valmistumistaan.