johtuu kai siitä että mieskaveri soitteli ja jutteli pitkään puhelimessa ja sain vihdoinkin sävytettyä tukkani.Se alkoi olla jo vähän kiilloton ja tänään oli sitten pakko käydä parturissa sitä vähän siistimässä. Alkoi värin alta näkyä kaikki kuivat latvat rumasti. Nyt on olo taas siisti ja on mukava mennä torstaina töihin pitkästä aikaa ja hiukset siistinä.

Painon pudotus vain kangertelee. En olisi uskonut kuinka paljon liikunnalla kuitenkin on merkitystä tähän painon alenemiseen. Olen enemmänkin itse pitänyt kiinteytystä suurempana syynä tälle omalle liikkumiselleni. Mutta kyllä se painossakin näkyy. Paino on noussut kilon verran tämän paikollisen paikallaan olon kanssa ja tänä aamuna se oli 68kg. Meinasin huutaa ääneen järkytyksestä.

Onhan tässä tosin tullut syötyäkin normaalia enemmän nyt namia. Suklaata ja jäätelöä. Jätskissä olen pysytellyt kyllä näissä kevyissä mehujääpuikoissa ja jonkun kerran jugurtti jäätelössä. Ei edes pahemmin tee mieli kunnon kermajäätelöä. Suklaa onkin sitten toinen asia. Yritän kyllä sitäkin ostaessani valita tummaa suklaata ja jos mahdollista niin otan nykyiin pienen levyn enkä jättikokoa. Suklaan himoni iskee aika harvoin ja silloin juuri on se hormonaalinen menkka vaihe. Nyt yritän taas pidättäytyä kuukauden verran suklaasta ja syön vaikka jotain kovaa namua pahempaan karkin tarpeeseen.

Lähinnä minä syön mamia ollessani yksin ja ikävissäni. Pitäisi keksiä siihen joku terveellisempi vaihtoehto. Tiedän niitä kyllä lukuisiakin mutten vain saa toteutettua niitä. Halu siihen suklaaseen on niin kova.

Tänään kokeilen sellaista nollan pisteen marjavaahtoa Painonvartijoiden mukaan. Kuvassa se näytti tosi houkuttelevalta. Minulla vain marjoina on nyt viherherukoita ja vähän mustaherukkaa. Täytyy käydä hakemassa liivatelehtiä kaupasta. Saa nähdä kummonen herkku siitä tulee. Ne viherherukat kun eivät ihan lempimarjojani ole ja maistuvat aika pliisuilta. Niitä vain on vielä pari puskaa keräämättä ja johonkin nekin on käytettävä. Sitäpaitsi olen aika huono keittiöhommissa.

Käväistiin eilen illalla sienessä ja saatiin jonkin verran kanttarelleja ja sekasieniä ja yllävän paljon suppilovahveroita. Oli yllätys että niitä oli niin paljon. Löydettiin pari uutta paikkaa ja samalla kartoitin vähän puolukka maastoja. Parin viikon kuluttua saadaan jo varmasti lisää suppiloita ja puolukatkin on kypsiä. Puolukoista tulee varmaan upea marjavaahto!

Nyt sitten marjapuskien kimppuun ja sitten saakin illan harjoitella keittiöhommia ja lopun iltaa voi istua rauhassa kutimen kanssa.