ja on hyvää aikaa kutoa. Vapaapäivä,kun niksautin selkäni. En päässyt illalla kunnolla kumaraan ja yö tuli valvottua. Olen kutonut vauvan nuttua ja tänään tuli ultraäänikuvat pikkuisesta vaavelista. Syntyvä pikkuinen lapsenlapsi! Ensimmäinen,jonka näen ultrakuvista. Omista lapsistani ei siihen aikaan otetta tällaisi kuvia ja tämä on tosi ihanaa. Tuo lapsukaisen jo tässä vaiheessa meille läheiseksi!

Ostin viikonloppuna Novita lehden kun sain siihen tutustua duunikaverin kautta. Tällä kertaa oli tosi paljon malleja joita haluaisin kokeilla. Ihastuin Aino lankaan, mutta maltoin vielä mieleni. On saatava tämä vauvan nuttu ensin valmiiksi. Ostin sitten kuitenkin Huopanen lankaa, sitä kirjavaa, ja teen miniälle kaulahuivin sen ohjeella. samoin sorruin ihanan pehmeään tekokuitulankaa,olisiko ollut Samos? Upea kaunia ja pumpulimainen valkoinen väri vei minut kokonaan. Teen ensin pitkän kaulahuivi ja siihen pipon. Sitten vähän katsastelen sopiiko lanka vauvan nuttuun vai tuleeko siitä liian löysää kudosta. Mieleni tekisi tehdä suloinen pehmeä  ja valkoinen nuttu....

meillä on tosiaan satanut vettä ja ukostikin aikalailla. Kinkkasin kipeällä selälläni tänne yläkertaan ja olen istunut nyt netin ääressä lähes kaksi tuntia. Kyllähän se aika näinkin menee. Toivottavasti pääsen huomenna töihin. Illalla olisi treffit mieskaverinkin kanssa ja olisi mukava nähdä hänet pitkästä aikaa. Liian harvoin nähdään ja en tiedä kuinka tästä jutusta mitään tulee. Välillä kimpaannun ja olen lopettaa koko jutun siihen paikkaan ja sitten ikävä iskee ja seuraavasta soitosta olen valmis tapaamisiin taas.

Kaikki vain tapahtuu miehen aikatauluun. Toki tiesin sen heti tähän suhteeseen ryhdyttyäni, että näin on. Mies ilmoitti sen selvästi, ei se minulle yllätyksenä tullut, mutta... Olen kai alkanut kaivata enemmän,mitä mies tällä hetkellä pystyy ajastaan antamaan..

Ei pitäisi sekaantua yksityisyrittäjään joka on naimisissa! Siitä tulee vain murheita ja itku pitkästä ilosta.

Onneksi on tämä käsityä ja tuleva vauva jolle voi kutoa ja se piristää kummasti.

Osaisinkohan huovuttaa tossut itselleni tai vaikka äidille joululahjaksi? Luulisi sen onnistuvan kun tekee villasukat ja niistä vähän suuremmat kun normaalisti. Mikähän on kutistuvuus siinä Huopasessa? Jos joku lukee ja tietää niin kertokaa ihmeessä.