Sain huomiseksi lääkäriajan ja siihen asti olen kävelykiellossa, ettei jalka turpoa enempää. Nilkka on ollut arka ja kipeä jo useampia päiviä, mutta kyllä sillä on voinut liikkua. Eilen se sitten työpäivän päätteeksi kipeytyi niin että oli tuskallista ottaa askeltakaan. Kävin Espan puistossa kuuntelemassa musiikkia ja siinä istuessa ei vielä mitään tuntunut, mutta ylösnoustessa meinasi jalka mennä alta.

Saapa nähdä minkä diagnoosin lääkäri siitä antaa. On nimittäin lonkka kipeänä kinkkaamisesta toiselta puolelta. Liekö olisi issiashermo jotenkin jumissa. Oli niin tai näin, hatuttaa. Kävely on tosi vaikeaa ja tuskallista. Liikkumattomuus vaikuttaa tähän painonpudotukseenkin jonkin verran. Täytyy vähentää pistemääriä ellen pääse muutamaan päivään kävelemään ja siltä se nyt ainakin vaikuttaa.

Jouduin nyt "väkisin" jäämään tänne kaupunkiasuntoon. Ilma olisi mitä parhain liikkumiseen, mutta on vain kökötettävä sisällä jalka tyynyn päällä. Hain onneksi kerän punaista Huopanen lankaa ja uuden koukun tänne. Ajattelin jo aikaisemmin virkata pyöreää joululiinaa keittiön pöydälle siitä samasta langasta ja sitten huovuttaa sen. Toivottavasti ei tule liian paksu ja tönkkönen. Sittenhän sen näkee,kun liina tai tabletti on valmis.

Tämä on sellaista pakkolepoa nyt ja hyvällä omalla tunnolla voi tehdä käsitöitä, mikäli niskat ja kädet vain jaksaa. Olisi minulla ollut  punaista7-veljestä lankaa miesystävän villasukkia varten. Tuntuu vain liian vaikealta aloittaa vielä tähän aikaa joululahjasukkia. Ja se huopanen kiinnostaa lankana nyt enemmän!

Miesystävä lähetti eilen päivällä pitkän viestin. Reissu on alkanut hyvin ja ilmat on olleet mukavia. Ikävä oli tullut....Sepä hyvä, haluankin hänen vähän ikävöivän! Minulla itselläni ainakin on kova ikävä ja kaipaan häntä paljon.

Taidan pistää hempeää musiikkia ja aloittaa "huopasen" ja haaveilla ihanasta miehestä.

Ensin on pakko vähän syödä. tänään syön broilerin rintafilettä n.150g ja salaattia. salaatinkastiketta päälle n.2 rkl ja siinä se sitten onkin. Tämän päivän lounas. Aika myöhään, mutta nyt on vasta aika syödä. meni työssä sen verran aamulla pitkään ja siellä terveydenhoitajan vastaanotolla että kaikki ruoka ajat on nyt sekaisin. Alkaa tosin olla jo nälkäkin. Ostin päiväkahvia varten rasvasen kroisantin. kaupassa oli vain erilaisia viinereitä ja munkkeja. teki mieli jotain kahvin kanssa, mutta ei niin kovin äklön makeaa. Ainakin neljä pistettä pienestä kroisantista! Kannattaako? luultavasti ei,mutta syönpä silti.