Niinpä siirryin sisähommiin. Pakkasin huomiset eväät ja kirjasin ruokamäärät painonvartijoiden ruokapäiväkirjaan. Vähän on taas viikonlopun aikana lipsunut. Lähinnä juomien puolella, mutta muuten ruokapuoli alkaa olla jo hallussa. Tulee automaattisesti katsottua kaupassa ja jopa ruokamainoksissa, että paljonkohan pisteitä tuohonkin menee. Valmisruokiin menee ihan älyttömästi pisteitä! Mikäli syö ihanan tonnikalapastan valmiina einesruokana niin siitä menee13 pistettä ja jää vain 6 pistettä koko loppupäiväksi. Tarkkana saa olla.

Yritän mahdollisimman paljon valmistaa ruokaa itse tai mies valmistaa niitä. Onneksi saan kannustusta töissä ja kotona. Ei kehtaa pahemmin lipsua. Eikä ole niin mieli tehnytkää. tosin nämä viikonloput on ongelmallisia: on niin mukava käydä aurinkoisella terassilla ottamassa lasi valkoviiniä,toinenkin siihen heti perään. ehkäpä syksy taas tasaa tätä valkoviinin ja oluen nauttimista. Ainakin on määrät laskettava ihan kahteen lasiin illassa muuten alkaa juomiset näkyä painossa.

Laihtumista on tullut. Aina muutama sata grammaa viikossa ja parhaimpana viikkona kilonkin verran. Liikkuminen on jäänyt aika vähiin kun on niin älyttömän kuuma. Onneksi töissä on liikuttava suht paljon. Senverran on paino pudonnut että olen päässyt uudelle kymmenennelle ja pitää laskea pistemäärää yhdellä. Eli 19 pisteellä pitäisi pärjätä....tuntuu kyllä tiukalta. Pitää vain lisätä kasvisten määrää, joka minulla on aika pientä. Voisin syödä ihan hyvin enemmän keitettyjä kasviksia ruokailujen yhteydessä.Viitsisi vaan keitellä niitä.

Olen saanut vauvan nuttua kudottua niin, että huomenna teen takakappaleen olkakavennukset. Saisin ne jo tänään, mutta sen verran väsyttää että mielummin painun pehkuun kohta odottelemaan unta. Vilkaisen ensin uutta Novita lehteä jonka sain lainaa duunikaverilta. Jospa sieltä löytyisi jotain mielenkiintoista. Olen vähän selaillut täällä vuodatuksella olevia käsityöblogeja ja kaikkea ihanaa ihmiset tekevätkin. Ajattelin itsekin pistää tähän sivuun käsityö ja askarteluaiheiset juttuni. Kuviakin pitäisi oppia siirtämään tänne. Olen aika tumpelo koneen käytön kanssa ja varsinkin näiden valokuvien siirron kanssa minulla aina joku menee pieleen.

Täytyy vain opetella. Ja kunhan syksy tulee ja huonot ilmat niin silloin on hyvää aikaa istuskella koneen ääressä opiskelemassa kuvien käsittelyä sun muuta.