Enää pari yötä täällä vanhassa asunnossa ja mieli on haikea. Tuntuu oudolta jättää tämä koti taakseen ja aloittaa uusi jakso elämässään toisessa paikassa. Samalla kun tunnen haikeutta lähdöstäni, niin silti odotan uuteen paikkaan pääsyä mielissäni.

Odotan uuteen paikkaan pääsyä jonkinlaisella hienoisella jännityksellä. Mietin kuinka sinne sopeudun ja alanko viihtyä. Kauan odotin juuri tästä paikasta vapautuvaa asuntoa ja kun sen vihdoin olen saanut, niin silti vähän pelottaa ja jännittää.

Tavarat on pakattu jo lähes kaikki. Enää on verhot ikkunoissa ja pari lamppua seinässä ja katossa. Ainoastaan tarvittavat astiat on enää pakkaamatta ja toivon, ettei nyt yht äkkiä tule mieleen jotain mitä pitäisi ruveta etsimään pakkauslaatikoista. En muista yhtään missä mitäkin on!

Huomenna pakkaan tietokoneen ja sitten otankin sen esille jo uudessa asunnossani. Toivottavasti siellä kone pelaa yhtä hyvin, mitä nykyisessäkin paikassa.

Odotan jo aikaa viettää omalla pihallani ja toivon nyt kauniita ja suotuisia pihapäiviä, jotta pääsen purkamis ja järjestelytouhuiltani istuskelemaan ja nauttimaan näistä loppukesän päivistä ja ihanista elokuun illoista. Viime yönä istuin parvekkeella katselemassa täysikuuta. Muutama tulikärpänen lenteli siinä kauempana lampun valossa ja oli niin ihanan lämmin yö.

Kuutamossa kaipasin Miesystävää. Alkuvuosina tapailimme usein täysikuun aikoihin. On tainneet ne yöt ja illat jäädä vähiin. Olen miettinyt miettimisen päästätäkin, että nyt olisi oikea aika pistää stoppi tälle suhteelle. Tämä muutto uuteen paikkaan olisi hyvä alku uudelle elämänvaiheelle siinäkin suhteessa. En vain pysty päätöstä tekemään....

Heti kun Mies soittaa niin minun päätökseni valuvat kuin kaivosta alas. Olen pelkkää vahaa Miehen äänen jo kuullessani. Kaikki hyvät päätökset haihtuvat vain ajatuksistani ja mielessä on ainoastaan Mies. Hänen äänensä, kosketuksensa ja syleilynsä. Ajattelen vain hänen käsiään ja suudelmiaan.

Pelkkä ajatuskin ilman, että näkisin häntä enää koskaan tuntuu tuskaiselta. Niinpä vain jatkan  ja jatkan tätä toivotonta suhdetta. Kuinka pitkään.....