Pääsin hyvin nukkumaan siinä klo 22 maissa ja olinkin silloin jo uninen. Sitten alkoi taas se heräily tunnin-parin välein. Puoli kolmelta meni sitten pinna ja aloin pyöriskellä sängyssä. Olin jo ottanut silloin nukkumaan mnnessä nukahtamislääkkeen, mutta nappasin kolmen maissa vielä puolikkaan. Ja tässä sitä ollaan. Hereillä, mutta selkeästi väsyneenä

Join mukillisen omena-mango smoothieta ja ajattelin sen auttavan, mutta turha toivo. Oli pakko nousta ylös ja toivon, että tässä kirjoitellessa uni iskisi kiinni vielä muutamaksi tunniksi. En taas tajua mikä tämän unettomuuden toi. Miesystävää en ole yöllä ajatellut enkä exää, joten niistä ei voi unettomuuttani nyt syyttää.

Olin jo heräillä, kun mieleen tuli että pitäisi hankkia kuvankäsittelyohjelma. Helppo, halpa ja suomenkielinen. Se sitten piristi lisää ja nyt mietin sen hankkimista. En tiedä mistä sellaisen saa helsingissä hankittua. Täytyy kai vain käydä katselemassa jossain tavaratalojen tietokoneosastoilla ja jatkaa siitä sitten sellaisiin liikkeisiin missä näyttäisi sen tyylistä tavaraa olevan.

Kummallisia nämä minun univaikeudet todella ovat. Viime yön vedin hirsiä ihan kunnolla ja nyt sitten taas tällainen epämääräinen unettava ja raskas katko. Nämä liian aikaiset aamut ja heräämiset ovat pahaksi verenpaineelleni. En voi ihan näin aikaisin lääkettä ottaa, koska se vaikuttaa sitten iltaan ja lääkkeen määrä ei jaksa kantaa sinne asti. Alkaa sitten iltapäivästä jossain vaiheessa huipata ja korvat alkavat soida. Pumppu alkaa hakata liikaa ja siinä sitten on taas uusi harmin aihe koko seuraavaksi yöksi.

Pitäisi saada otettua verenpainelääkkeet aina samoihin aikoihin ja ennen niiden ottoa en saisi rasittaa itseäni liikaa.

Toivottavasti tämä nyt on vain jonkinlainen valvomis poikkeus vain eikä tule tavaksi. Päätin ottaa kirkasvalolampun taas esiin verhon takaa aamukahvia juodessa. Jospa se hiukan antaa puhtia päivään.

Kyllä tuo Miesystävä kuitenkin hetkittäin aina palaa mieleeni nytkin tässä valvoessa. Mietin missä taas mennään, kun soittoa ei ole kuulunut ja minulla alkaa olla ikävä hänen syliinsä. En voi olla miettimättä hännen ja vaimonsa välejä ja tunteita toisiaan kohtaan.Mies sanoo heidän olevan kavereita, mutta liikaa taitaa vielä olla sitä lempeää tunnettakin Miehellä siellä vielä jossain takana vaikka ei vaimoaan pahemmin enää lähesty.

Yö on huono aika miettiä henkilökohtaisia asioita, jollei halua valvoa.