Ex-mies kävi kylässä. Nyt hatuttaa, että laskin edes ovesta sisälle. Hän oli jo pienessä tuiskeessa tullessaan ja sai kun saikin ruinattua minulta lasillisen. Miten kummassa voin aina mennä niin halpaan ja tarjoan hänelle sen lasillises???? Taidan olla ihan päästäni vialla! Annoin hänen vielä itse kaataa paukun ja siitähän tuli sitten vahva.

Juteltiin siinä kaikenlaisista asioista ja koska olin juuri syömässä, kun exä tuli, kysyin onko hänellä nälkä. Ei ollut, mutta paukkua teki mieli. Siinä juteltiin ex appiukon tulevista syntymäpäivistä ja monesta muusta asiasta. Exä sitten taas liikuttui ja alkoi vetistellä, kun sai juomaa sisuksiinsa. Päätin, että saa jo lähteä kotiinsa ja tein itselleni asiaa vessaan pyykkiä laittamaan kuivumaan ja exä siitä tajuaa lähteä kotiinpäin. Laittelin kaikessa rauhassa pyykit kuivumaan, kun kuulin, että tuo hyväkäs kävi kaapillani ja kaatoi tuhtia paukkua itselleen.

Kiukustuin siitä ja sanoin, etten hyväksy sitä. En halua piilotella omassa kodissani juomia ja en hyväksy, että hän omin lupinensa käy kaapeillani. Exä kuitenkin joi juomansa ja minä kärsin siinä hattuuntumisesta ja odottelin että juoma loppuu. En halunnut ruveta riitelemään enkä huutamaan. En enää edes jaksa hänen kanssaan sellaista. Yhdessä asuminen oli jo yhtä helvettiä, kun minulla ei pinna kestänyt ja aloin rähistä. En vain enää jaksa sitä. Koetan saada sanani kuuluville nykyisin rauhallisesti.

Sitten taas alkoi se seksin kinuaminen. "Jos sitten jouluna" exä kinusi, kun sanoin että ei koskaan enää. Ei jouluna eikä muinakaan päivinä seksiä meidän välillämme. Exälle ei viime kertanen ei ollut mennyt perilleja taas jouduin kertaamaan, että minulla on toinen mies jonka kanssa seksiä harrastan enkä rupea nykyistäni pettämään. Tuli siinä mieleen ettei exä edes mihinkään olisi pystynyt sellaisessa kunnossa kun oli.

Siinä exän lipitellä sanoin myös senkin, etten halua exän jäävän luokseni yöksi Jouluna. En vaan kestä olla hänen kanssaan kahden. Sanoin, että saa mennä kotiinsa joululounaan jälkeen taksilla. Nyt jo mietin pitäisikö lounaskin peruuttaa. Se vaan tuntuu kurjalta exää kohtaan, kun tiedän että hän ei mielellään ole joulua yksin. Nyt tiedän myös sen etten voi edes lasillista viiniä ottaa lounaalla. Se ryöstäytyy sitten ihan hänellä käsistä. Oikeastaan minua säälittää enemmän kun harmittaa.  Harvemmin itse kun juon mitään, niin minulle lasillinen joululounaalla olisi mieluisaa ja juhlistavaa. Exän kanssa en voi sitä tehdä enää koskaan. Selvinpäin hän on mitä miellyttävin ja mukavin seurakaveri ja fiksukin vielä. Tuo alkoholi vain ei hänelle sovi.

Jouduin sitten taas kerran kertomaan omista tunteistani toista miestä kohtaan ja ehdottelin exälle uutta kumppanin etsimistä ja luulisi että tällä kertaa se viesti minun elämästäni meni perille. Jos vaan enää huomenna muistaa mistä on ollut puhe. Luultavasti ei kaikkea muista. Toivottavasti pääsee sentään töihin aamulla.

Sanoin siinä sitten keittäväni itselleni kahvit ja etten hänelle enää kahvia tarjoa, vaan hänen on nyt aika lähteä ja sassiin kotiin. Lähteminen oli sitten taas oma juttunsa. Ensin ei saanut kengännauhoja solmittua kun lattialla istuen ja sitten ei saanut takin vetskaria kiinni. Pistin takin kiinni ja saatoin exän rappuun. samalla toivoin, etteivät naapurit näe mistä sellainen ukko tulee. Hävetti itseäni exän kunto ja sekin, että taas sorruin sen yhden lasillisen antamaan. Exä on haka saamaan tahtonsa lävitse ja sen tiedon, että se jää aina siihen yhteen. Joka kerta menen samaan retkuun. Alkoholisti mikä alkoholisti. Sillä ei keinot lopu saada viinaa.

Katsoin parvekkelta vielä exän lähtöä ja siinä hän toikkaroi roskiksen kohdalla ja näytti ihmettelevän kun muutama auto oli hänen tiellään. Lähti sitten eteenpäin ja minä pääsin kahvia juomaan ja syömään joulutorttua. Olin vähän surullinen tästä tapaamisesta. Tarkoituskin tällä oli. Exä tuli hakemaan joululahjoja, jotka hänen oli tarkoitus pistää omien lahjojensa lisäksi laatikkoon tyttärelle menemään. Sanoin etten anna lahjoja hänelle mukaan. Käskin vain mennä suoraan kotiin ja nukkumaan.

Sain kahvin juuri juotua ja sitten soi puhelin. Siellä exä soitteli, ettei osaa mennä kotiin ja seisoo minun ulko-oveni takana kyselemässä osoitettani, että voi tilata taxin. Siinä vaiheessa päässäni kihisi. Sanoin osoitteen ja exä siihen, ettei hänellä ole rahaa ja hänen täytyy hakea ne minulta. Sanelin jo toisen kerran hänelle tänään ovikoodin ja lykkäsin 30e kouraan. Odotin että sai auton tilattua ja käskin kävellä varovasti portaat alas. Jos olisin jäänyt siinä vielä miettimään pääseekö exä taxiin vai ei, niin olisi käynyt sillälailla että ukko nyt nukkuisi olohuoneen lattialla patjan päällä. Jouduin olemaan aika tiukkana etten heltynyt. Ensimmäinen lattilla nukkuminen kännissä johtaisi taas toiseen ja seuraavaan, koska olisin jo antanut kerran periksi. En vain halua antaa hänen jäädä kännissään tänne yöksi. Kotini ei ole mikään kännäilijöiden lepopaikka.

Katsoin ikkunasta taksin tuloa ja näytti exä päässeen kyytiin. Kurja kokemus meille molemmille ja tiedän, että exää harmittaa huomenna tämä juttu. Niin minuakin. Toivottavasti molemmat opimme tästä jotain.

Miesystävää kaipaan nyt entistä enemmän. Hän ei pahemmin juo. Saunakaljat ottaa ja sivistyneesti lasin tai pari viiniä juhlalounailla. Alkoholin käyttö on hänellä hallussaan ja  kun aina on jotain kuskaamista autolla, niin jo sekin rajottaa juomista vapaa-aikoinakin.

Tänä viikonloppuna hän oli sukulaisen häissä. Toivon, että häät olivat mukavat ja Mies sai siellä rentouduttua sukunsa parissa. Mies on ollut kovin väsynyt ja toivoo joululoman alkua hartaasti. Tuntuu myös surulliselta hänen kannaltaan, että hän toivoo voivansa olla yksin lomalla jonkin aikaa ja ettei vaimo vietä lomaa samaan aikaan hänen kanssaan, että saa olla rauhassa ja levätä. Heillä kun melkein aina tulee riitaa pitkillä vapaapäivillä.

Perjantaina oli niin mukavaa nähdä ja olla yhdessä normaalia pidemmän aikaa. Juteltiin ja kyöhnättiin toistemme kainalossa ja lakanoiden väliinhän se tietenkin johti. Tuntuu hyvältä ajatella että meillä seksi puoli sujuu näin hyvin vaikka jo ikääkin alkaa olla. Olen itse ihan hulluna Miehen alastomaan vartaloon. Toivottavasti tuon samanlaista tyydytystä miehenkin mieleen. Ainakin se tuntuu ja näkyy siltä.

Läheisyys on meille molemmille tärkeää. Se, että on toinen jota saa pitää hyvänä ilman seksiä ja vain olla. Tuntuu hyvältä tuntea toisen vartalo omaansa vasten ja haistella tuttua ihoa. En millään laskisi irti Miesystävästä, kun on aika hänen lähteä. Haluaisin vain pitää kiinni ja pitkittää lähtemistä. Olen ihan hulluna Mieheen.

Meillä tuo seksi astui kuvaan aivan sattumalta ja yllättäin. Jo toisella tapaamiskerralla. Ilman, että siiitä oli puhuttu mitään tai edes suunniteltu. Tarkoitus oli vain jatkaa juttelua siitä mihin se ensimmäisellä tapaamiskerralla jäi. Yllätyimme molemmat, kun tapaaminen johtikin seksiin ja mukavaan sellaiseen. En ollut koskaan kuvitellutkaan meneväni sänkyyn miehen kanssa, jota olin vain kerran aikaisemmin tavannut. Toki olimme tunteneet toisemme yli puolen vuoden kirjetuttavuuden perusteella. Minulla oli ollut pikainen seksituttavuus toiseen mieheen ennen sitä. Miesystävällä yhdenkerran sekoaminen tuttuun naiseen. Olimme kumpikin tahollamme olleet uskollisia kumppaneillemme lähes 30v ja sitten vain sekosimme toisiimme, kun jotkut hullut teinit. Muistan, kuinka sydämeni hakkasi ja poskiani punoitti tuon ensimmäisen tapaamiskerran jälkeen. En oikein tiennyt mitä tuo tunne oli ja mitä se minussa herätti. Se oli jotain ainut kertaista ja toivoin uutta tapaamista mahdollisimman pian. Ei tainnut mennä viikkoakaan, kun sitten tapasimme uudellen ja se sitten johti tähän missä nyt olemme.

Minut toiseksi naiseksi miehelle, joka ei voi vaimoaan jättää. Upeaan seksiin viehättävän ja komean miehen kanssa ja yhä vain olen hulluna häneen.