Nopsasti ja oikein huristamalla. Miten kummassa se aika nykyisin meneekin nopeasti. Kohta ei enää ennätä mukaan lainkaan. Tekeeköhän ikä omat toimet ja teot niin hitaiksi että sitten tuntuu aika taas vierähtävän aivan liian nopeasti ohitse.

Päätin tänä vuonna kääntää kasvimaan todella aikaisin kun kerran aikaa on sairaslomalla ollessa. En vain ole päässyt edes kasvimaata aloittamaan. Olen kökkinyt uuden kukkapenkkini kimpussa ja sitä hommaa tänäänkin tein jonkin aikaa. Kauaa en viitsinyt käännellä sillä olo on ollut todella nuhjakka. Allergia oireet ja nuha iskivät samaan aikaan juuri Vapuksi. Eilisen päivän laahustin vain kylpytakki päällä ja söin särkylääkettä kovaan päänsärkyyn. pahoin pelkään että jotkut ontelot ovat tukkeessa kun niin humpsahtaa päälaella kun kumartelee. Toivottavasti menee ohitse ilman lääkärillä käyntiä ja ilman antibiootti kuuria. Pahuksellinen vaiva!

Tytär on vierailulla ja lähtee kotiin huomenissa. Mukavaa on ollut jutella ja seurustella aivan kahdestaan. Tänään sai tyttö minut lenkille vaikka olo oli nuhjukka ja hyväähän se teki. Teimme kävelylenkin järvelle ja hain samalla reissulla allergialääkkeetkin apteekista. Olisi pitänyt hakea ajoissa, mutta heräsin tähän koivun kukintaan taas liian myöhään vaikka reseptinkin olin ajoissa uusinut. Nyt sitten kestää taas jonkun päivän ennenkuin lääkkeet alkavat vaikuttaa.

Järvellä oli kova tuuli emmekä nähneet joutsenia. Niitä menimme katsomaan kun kaksi paria on siellä pesänteko puuhissa ollut. Toisella puolen järveä näytti pari olevan, mutta liian kaukana valokuviin. napsin sitten kuvia tytöstä ja muuten vain rannasta. Tyttären kuvista tuli oikein hyvät ja ne printattiin tulostimella hänelle mukaan. Tuliaisiksi miehelle.

Kotimatkalla sitten käväistiin syömässä lähikuppilassa ja ruoka oli hyvää ja täyttävää. Selvittiin molemmat ettei kummankaan tarvinnut ruokaa laittaa tänään. Todella mukava ruokailureissu. Huomiseksi on sitten keksittävä jotain helppoa syötävää. Ajattelin tehdä paprikakeiton eri värisistä paprikoista. Vähän ehkä porkkanaa ja muutaman perunan ja sipulia joukkoon ja kasviskermaa pehmentämään makua. Helppo ruoka ja hyvä.

Miesystävää on taas niin kovin ikävä. Alan olla aivan kahjo sen miehen perään. Tämä tunteeni vain syvenee ja hakee kai kuitenkin jonkinlaista selvyyttä tähän suhteeseen. Tunteeni ovat vahvat mutta järkeni ei kulje ajatusteni ja haaveitteni mukana. Joudun jatkuvasti toppuuttelemaan mieltäni eikä se ole kovin mukavaa hommaa.

parasta käudä nukkumaan ja näkemään vain unia. Toivottavasti mukavia sellaisia. Yhtenä yönä näin unen julmetun suuresta ruusupuskasta. Kun aamulla heräsin en ollut aivan selvillä olinko jo ostanut Pohjantähtiruusun vai kuvitelmaako se oli. Niin todenperäinen uni se oli. Sillä uni se oli enkä ruusua ole hankkinut. Ei sille edes ole sopivaa seinää pihallani. Kummallisia unia....