Todella masentava ilma ja kylmä. Olin taas eilen pistänyt patterit pienemmälle ja aamulla oli pakko pistää ne uudelleen päälle. Kuvittelin jo saavani aloittaa lämmityksen suhteen kesäajan mutta vielä on näköjään turha toive. Tuli jo aamulla mieleeni takkatuli mutta vedin villasukat jalkaani.

vaikka ilma on masentava niin mielialani on ollut melko toiveikas. Äskettäin oli mukava juttelutuokio vävypojan kanssa ja sitä ennen nuoremman tyttären kanssa. Puolilta päivin soitteli Miesystävä ja oli tyytyväinen harrastusviikonloppuunsa. Oli mukava kuulla hänen ääntään ja oikein kuuli hänen puheeestaan kuinka tyytyväinen hän oli. Minulle vain tuli tietenkin kova ikävä. Näemme vasta viikonloppuna toisiamme. Siihen asti on vain jaksettava odottaa.

Sain tänään myös jumpattua kunnolla ja vähän tukkeessa olevat hartiani auki. On tullut urakoitua käsitöiden kimpussa viikonlopun aikana ja alkoi jo tuntua hiukan niskoissakin. Kiva oli kuitenkin urakoinnin päätteeksi saada virkatun jakun takaosa valmiiksi! Pitäisi vain muistaa ne hartiajumpat tehdä säännöllisesti.

Viime viikko oli aika surkea ja masentava. Mieleni oli maassa melkein koko viikon ja tuli nyhvättyä vain kotona. Tämä masennukseni on ollut aika rankkaa. Toivottavasti mieli alkaa nyt kevättä kohden ja kesää kohden vähän parantua. Aloitin ne uudet masennuslääkkeetkin, mutta kovin suurta muutosta ne eivät ole tuoneet. Täytyy vain luottaa että alkavat tehota pian. Olen kuitenkin hiukan piristynyt mieleltäni eli jaksan olla kiinnostunut puutarhastani.

Päiväkahvit olen juonut nyt valoisassa viherhuoneessa ihan säännöllisesti ellei ulkona ole ollut tarpeeksi lämmintä. Suunnittelen jo viherhuoneen siivoamista ihan toisella mielellä kun aiemmin.

Masennus taisi yltyä viimeviikolla, kun olin puheissa Miesystäväni kanssa ja oli pientä sanaharkkaa näistä tapaamisista. Rupesin nimittäin elättelemään jo taas kerran mukavia ajatuksia yhteenmuutosta kun miehellä oli niin hankalat ja riitaisat välit tässä välillä kotona. Ei pitäisi kuvitella tai haaveilla sellaisia jos tapailee naimisissa olevaa miestä. Sitä vain joskus aina tulee mieleen sellaiset yhteenmuutto asiatkin....

Toisen naisen vain on parasta pysyä lestissään. Ja parempi tyytyä vain niihin tapaamisiin mitä kulloinkin sattuu onnistumaan saamaan. Nekin on sentään parempia kuin ei mitään.