Aamupäivällä satoi kevyttä pakkaslunta, mutta nyt on lumisade lakannut ja kaunis auringonpaiste tekee mielen iloiseksi. Lunta kyllä hiukan vielä tupruttelee, mutta minä meinaan istua sisällä koko päivän. laiskottaa ja pian on aloitettava jälleen ruuanlaitto.

Meinaan laittaa puna-ahventa kaviskermassa ja maustan kalan ruohosipulilla ja kapriksilla sekä tillillä. Lisukkeena on joku pakastevihannespussi, taisi olla puutarhurin kasviksia...Muutama perunakin pitäisi keittää tai sitten sorrun valmismuussiin. Nämä valmismuussit ovat olleet aikamoinen pelastus kun tulen töistä väsyneenä kotiin. Syön niitä ehkä vähän liikaakin, sillä ne taitavat olla oikea energiapommi. Kevyempää olisi itsetehty tietenkin, mutta aina en viitsi ruveta perunoita keittelemään parin annoksen vuoksi.

Tänä aamuna paino ei ollut pudonnut lainkaan. Syykin on selvä. Söin eilen voileipiä ja join pari lasia valkoviiniä ja muuta ei minun kroppani tarvitsekaan. Tänään siis takaisin ruotuun ja vain näkkäriä illalla. Suklaata ei ole tehnyt mieli vähään aikaan ja saa nähdä pystynkö pitämään itseni kurissa kun "hormonaalinen" suklaanhimoni iskee. Varastossa en ole pitänyt yhtään namia ja siitä olen tyytyväinen. Jokunen energiapatukka tosin on kaapissa, mutta niitäkään en ole makean nälkääni syönyt. Ostin ne varsinaisesti kotimatkoja varten kun linja-autossa matkustan nälkäisenä kotiin. Rupesin kuittaamaan sen matkanälän hedelmillä. Tosin vieläkin tulen töistä todella nälissäni. On varmaankin siirrettävä kahvitaukoa myöhemmäksi, jotta saan silloin syötyä vaikka näkkärin ja jugurtin.

Luin Alastalon jutun lotosta. Minulle kävi mäihä eilen ja sain lotossa 4 oikein. Ennusteen mukaan sillä saa 13.60. Kannattaa siis lotota ja toivoa!!! Tällä rahalla saan muutaman viikon loton aikaiseksi. Minulla on aina sekarivit. Ei mitään selkeitä numeroita. tosin niissä on usein lasten syntymäpäiviä ja muita johdakkeita. Loton summa on aina 4.10e jokereineen, joten suurehkoilla summilla en koskaan pelaa.

Olen kirjoitellut toista blokia jonkun kerran. Siinä puhub valokuvistani ja niiden tuomista ajatuksista ja mietteistäni. Pistin sen myös blokilistalle ihan mielenkiinnosta, koska haluan tietää kuinka moni on kiinnostunut tavallisen ihmisen ottamista kuvista. Saapa sitten nähdä mitä se tuo tullessaan.

Olen kiinnostunut kuvaamaan luontoa ja lähinnä kiviä. sovivat tällaisellä hätäiselle kuvaajalle oivallisesti kun eivät voi liikkua. Olen kuvannut kiviä erimuodoissa jo muutaman vuoden ajan. Kiviä kallioina, sorana, hiekkana,rakennuskohteina ja taiteena. Kuvaan tietenkin omilla kotikulmillani ja paljon Helsingissä, missä työn takia joudun suurimman osan ajastanikin viettämään. Talvella kuvaus on jäänyt aika vähiin. Nyt tuon kipeytyneen lonkankin vuoksi. Keväällä ja kesällä kuvaan paljon. Se näkyy selvästi näissä kuvakansioissani, joita minulle on kertynyt. Pitäisi vain saada kuvat jonkinlaiseen järjestykseen. Ja tallentaa cd:lle ennenkuin tulee joku tietokonevirus ja tuhoaa kuvani täysin.

Taitaapa olla nyt aika mennä laittelemaan ruokaa. Vatsani kurnii jo.