En ole aikoihin lenkkeillyt sanan varsinaisessa merkityksessä. Vain silloin tällöin kävellyt päämäärättömästi kameran kanssa siellä sun täällä. Tänään vedin lenkkikamppeet päälleni ja tein pienen , reippaan kävelylenkin. Tuli ihana olo!

Ei ole oikein ollut aikaakaan lenkkeillä. Illat ovat menneet pihahommissa ja nyt marjan ja omenan keruussa. Omenaa tulee ihan mukavasti mutta aika pieniksi tahtovat jäädä. Tuli pieni ongelma omenan säilömisen kanssa. Olen tavallisesti aina iltaisin puristanut niistä mehua aamuksi ja osan pakkaseen tavallisella mehulingolla. Nyt ei mehulinkoa enää löytynyt. Tässä kevään sähläyksessä ja edestakaisin muutoissani mies oli lingon hävittänyt. Nyt on uuden mehulingon osto.

Mietin sitä mehulinkoa pitkään kun se on varmaankin aika kallis. Ajattelin kuitenkin ostaa, sillä siitähän on sitten iloa pitkäksi aikaa. Käväisen huomenna Anttilassa ja jossain muissa liikkeissä katselemassa vähän hintoja ja jos sopiva löytyy ostan sen. Ison loven se kylläkin tekee minun kukkarooni. Vähän kirpaisee. Sääli olisi kyllä antaa kaiken omena mennä hukkaan. Olen maahan pudonneita nyt vienyt työpaikalle ja kuljettelen jatkossakin.

Jonkun verran teen hilloa, mutta vain omaan tarpeeseeni. Lapset saavat nyt jäädä vähän vähemmille eväille. Syynä siihenkin ettei ole hillopurkkeja. Nekin on hävitetty. Enkä meinaa niitä ostaa vaan rupean taas säästämään tyhjenneitä lasipurkkeja siihen tarkoitukseen. Eiköhän ensi syksyksi sitten löydy purnukoita tarpeeksi.

Kumma miten yllättäin aina tulee esiin joku puute. Aina kun taloudessa on ollut purkkeja, pulloja ja ämpäreitä. Ne hävitettiin kun ajateltiin että tämä talo myydään ja aletaan elämään molemmat kaupungissa. Marja ämpäritkin jouduin ostamaan! Mies kyllä sitten toi töistään siistejä ämpäreitä ensi vuotta ajatellen. Onneksi. Ja onni ettei talo tullut myydyksi....

Huomenna mene sydänlääkärin vastaanotolle. Siellä tehdään tutkimuksia tämän ainoan sydämeni hyväksi. Vähän jännittää, että mitä sieltä löytyy. Täytyy vain toivoa ettei mitään vakavaa. Jotain sieltä rasitustestissä käydessä löytyi, mutta silloin lääkäri ei tarkempia selitellyt. Sanoi ensin tutkivansa käyrät ja sitten kun menen kardiologille saan tarkemmat tulokset. No, se on huomenna ja täytyy vain odotella.

Nyt meinaan vähän mässäillä punaisilla karviaisilla ja käydä sitten tänään ajoissa nukkumaan. Ensin täytyy kyllä pistää Rakkausviesti Miesystävälle. Näin höperöksi olen tullut! Nykyisin kyllä ihmettelen sitä, että myös Miesystävä lähettelee Rakkausviestejä ja kertoo puhelimessa rakastavansa minua. Se on kyllä ihana tunne! Vielä yli viisikymppisilläkin.