Olen mittaillut ja ommellut tyynynpäällisiä ja verhoja. Vanhoista kankaista uusia muotoja. Saunan eteinen ja sauna saivat uusvanhat verhot pikkukukallisesta puuvillasta. Ison kangaspalan pistin pesukoneeseen ja siitä on tarkoitus tehdä viherhuoneen tuolinpäälliset.  Mukavaa tällainen pieni ompelupuuha pitkästä aikaa.

Viikonloppuna olisi tarkoitus viedä ompelukset maalle. Tarkoitus oli jo viimeviikolla tehdä ja viedä ne, mutta satuin sitten taas sopivasti viikonlopun ajan olemaan kovassa kuumeessa ja flunssassa. Taitaa olla peruskunto tosi surkea kun kaikki taudit ottavat minut otteeseensa. Tämäkin flunssa kesti viikon ja vieläkin yskiskelen. Onneksi ei ole mitään keuhkoissa.

Mies on käynyt maalla maalailemassa ja viettämässä talvilomaa. Sopivaa vaihtelua kaupunki oloille. Vielä on paljon talossa maalattavaa. Onneksi maalia riittää! Mies haki viikonloppuna lisää parikymmentä litraa ja nyt sitten vain odottelen viikonloppua että pääsen maalailemaan. Ihan mukavan näköistä jälkeä syntyy perusvalkoisella maalilla. Ajattelin ensin että tulee liian valkoista kun joka seinä on valkeaksi maalattu. Parketit sentään antavat vähän väriä ja eteinen saa jäädä esikonkeltaiseksi.

Vähän jo muuttokärpänenkin puraisee vaikka vanhaan kotiini muutankin. Tuntuu silti erilaiselta lähteä asumaan sitä yksinään. Onnekseni on kevät aika eikä ole aikaa liikoja miettiä sellaista yksinoloa. Pian alkavat pihahommat ja pääsen tonkimaan puutarhaan oikein olan takaa. Ensin pitää päästä kyllä muuttamaan...