Töissä on häslinkiä mutta suurin kiire on siinä, että minusta tuli jälleen mummo! Viimeviikolla syntyi nuoremmalle tyttärelle pikkuinen tyttövauva. Aivan suloinen ja syötävän vastustamaton! Tukkaakin kuin pienellä peikolla. Kyllä voi ihmislapsi olla kaunis ja ihana! Hän on jo nyt valloittanut sydämeni enkä ole vielä nähnyt kullanmurua kuin kuvassa.

Huomis aamuna lähden sitten Mieheni kanssa katsomaan tätä uskomatonta ihanuutta. Vietämme reissussa muutamia päiviä ja palaamme sunnuntaina kotiin. Siinä ajassa täytyy saada sitten pitkäksi aikaa ihanuutta irti. Sen verran kaukana tytär asuu. Olemme yötä paikallisessa hotellissa ja siellä on ihana kylpylä osasto jota meinaan käyttää mahdollisimman paljon. Uimapukukin on jo pakattu!

Mennessämme viemme vauvalle vaunut ja kasan sukulaisten ostamia vaatteita ja muuta lahjaa. Itsekin hullaannun nykyisin kaikissa tavarataloissa kun näen vauvan vaateosaston. Pikkuiset vaatteet ovat niin ihania ja kalliita! Mutta mitäpä ei hassahtanut mummo ostaisi uudelle perheenjäsenelle.

Tänään oli pakko ostaa vaaleanpunainen ensitutti...Tuttipullot ja lusikankin olen jo ostanut.

Tytär on ollut aika väsynyt mutta onnellinen. Samoin lapsen isi on onnessaan. Kotiin pääsevät huomenna ja vauva on jo saanut syntymäpainonsa takaisin. Jossain vaiheessa pikkuinen ihme painoi vain 2470g. Nyt on paino tullut 2800g ja hän on valmis kotiutumaan ja viettämään ensimmäiset yönsä kaikkien serkkujensa nukkumassa kopassa. Tein ensimmäiselle lapsen lapselleni äitiyspakkauksesta tyttömäisen vuoteen ja sattuikin syntymään silloin seitsemän vuotta sitten poika. Tyttörimpsut riisuttiin hajuherne vuoteesta ja nyt ne sitten taas lisätään tälle uudelle vauvalle.

Töissä on onneksi ollut kuitenkin suht rauhallista, aikaajoittain kiire iskee päälle mutta on ollut onneksi koko vakituinen porukka töissä. Kolme päivää pidän itse lomaa ja tiistaina jälleen töihin. Tietenkin kertomaan vauvasta!

Kävin pitkästä aikaa jälleen uimahallissa viimeviikolla ja se oli kyllä antoisa ja rentouttava reissu. Päätin aloittaa taas uimisen jollei ihottuma pahene. Nyt näyttää hyvältä ja viikonloppuna sitten vietän aikaani kylpylässä löhöillen. Yritetään Miehen kanssa saada aikamme kulumaan yhdessä taas pitkästä aikaa. Koetetaan parannella välejä ja ei meinata riidellä tällä reissulla kun on näin mukava tapaaminenkin edessä. Nyt odottelen Miestä yökylään, sillä lähdemme huomisaamuna minun luotani reissuun. Nyt on vielä vähän vaatteiden pakkaamista ja sitten aijon rentoutua käsityölehden parissa. Siinä on tietty kiva malli, pikkuvauvan villatakki tietenkin. Langatkin olen ostanut jo viimeviikolla heti kun sain tietää lapsen olevan tyttö. Vaaleanpunaista Woolin neliraitaa.