gallerypic.php?id=40529eikä viitsisi mitään ruveta tekemään. Taidan jättää hyvällä kaikki rästihommat ensiviikkoon. Olen ja haaveilen vain.

Mielessä on koko ajan muutto sinne maalle takaisin. Heräsin yöllökin keskenkaiken unestani miettimään huoneiden järjestystä ja kalustusta! Puutarhahommatkin alkavat sarastella mielessäni. Ostin eilen ruotsinkielisen puutarhalehden pitkästä aikaa. En ole rohjennut ostaa vuoteen puutarhalehtiä ettei ikävä iskisi. Eilen sitten ostin ja aloin jo melkein siemeniä kylvää, tosin mielessäni, koska sellaisia minulla ei vielä ole. Haluaisin laittaa ahkeraliisaa ja narsissitupakkaa kukkapenkkiini. Saapa nähdä onnistuuko se.

Ruotsinkielinen lehti on siitä mukaa että siinä on todella kauniita kuvia ja toisaalta tulee kerrattua sitä katdoksissa ollutta kielitaitoa. Huomasin jo  että vuodessa kerkiää unohtaa monia harvemmin käytettyjä sanoja.Tänään selaan lehden vielä paremmalla ajalla kuin eilen.

Sain vauvallemme tehtyä viimeinkin valmiiksi ne potkuhousut. Tänään kokoan ne ja ensi viikolla pistän postiin. Koetan samaan pakettiin saada tyttören pipon, joka on ollut kaapin perällä pitkän aikaa kun lanka loppui kesken. Nyt sain lisää lankaa ja pitäisi kymmenisen senttiä vielä neuletta jatkaa.

Taidan tässä pikaisesti tehdä pienen kävelylenkin  jotta vähän happi kulkisi paremmin. toivottavasti tuuli ei ole kovin kylmä....Lisäsin pikkuisen mielen virkistystä itselleni tähän kirjoitukseen. Puutarhaa sadetta ennen vähän sumuisena päivänä viime kesän lopussa.