Päivä meni töissä ihan kivasti ja oli oikein mukavakin työpäivä. Sain viimeyönä nukuttuakin pitkästä aikaa oikein kunnolla ja heräämättä jopa kuutisen tuntia. En ole vuoteen nukkunut niin hyvin! Nukkumiseen vaikutti tietenkin nuo lääkkeet joita minulla on, mutta ihanaa oli saada nukkua.

Päivän oli kuitenkin aika tokkurassa ja väsynyt ja otin pienet lepotorkut kun tulin kotiin työajan lyhennykselle. Sellaisiakaan en ole aikoihin ottanut. Illasta sitten tuli sellainen kummallinen tyhjyys. Kaipasin jotain mutten tiedä mitä. Tajusin sitten että kaipasin seuraa, juttukaveria tai vain jotain siihen viereeni istumaan ja pitämään hyvänä.

Nyt ollaan sitten tässä yksinäisyyden tilassa. Siihenkin on vain opittava tottumaan ja ymmärtämään sitä. Sorruin sitten 24.deittipalstalle surffaamaan ja tunsin itseni jotenkin tosi avuttomaksi ja surkeaksi ihmiseksi. kaikkeen sitä ihminen yksinäisyyttään sortuu. Tosin ihan kiva ja asiallinen juttelu hetkikin siinä oli ihan fiksuntuntoisen miehen kanssa. Kaipa sellaiseenkin deittailuun tottuu. Luulen kyllä ettei se ole ihan minun juttuni.

Mielummin kohtaan juttukaverin kaupungilla jossain taidenäyttelyssä, konsertissa, kirjastossa tai sen suuuntaisessa paikassa. Nuoret kai osaa ottaa tämän nettideittailunkin eri tavalla kun minun ikäiseni.

taitaa jäädä tämän illan kirjoituksetkin tähän. Alkaa mielialapillerit vaikuttamaan. Rupeaa oudosti väsyttämään ja on pakko kömpiä peiton alle.