Uudenvuoden päivänä loppui sopimus edellisen liittymän kanssa ja tänään sain sitten uuden toimimaan. Aika hyvin pärjäsin kaksitoista päivää ilman konetta!

Tänään huomasin että päivä on alkanut pidentyä! Johtuiko kauniista, aurinkoisesta päivästä että sen huomasi. Nyt on kiva lähteä jo töidenkin jälkeen lenkille kun päivät alkavat olla hiukan valoisempia. Pitkään olen ollut pois töistä ja ihan tarpeeseen. Nyt on mukava olla taas tutussa porukassa ja jutella muidenkin kuin itsensä kanssa. Piristyin niin että ilmoittauduin työväenopiston jumpparyhmäänkin.

Pakko oikeastaan aloittaa joku "pakollinen" liikunta. Uudet mielialapillerini tuppaavat lisäämään ruokahalua ja tätä menoa kaikki jo laihduttamani kilot palaavat tosi nopsasti takaisin. Onneksi työnikin on sen verran liikkuvaa, että siinäkin tulee useita ilmaisia askeleita ennenkuin edes huomaa.

Mieliala on noussut, ilmeisesti näiden pillereiden ansista ja osittain siitäkin syystä, että olen koettanut päästä sopuun itseni kanssa. Se on ollut vaikeaa, myöntää että elämä on nyt aivan toista kun ennen. On pakko sopeutua kaupunkielämään ja on aika luopua siitä maaseudun rauhasta ja varsinkin puutarhasta. Puutarha ja viherhuone minua surettavat. Toivottavasti talon ostaa joku, joka rakastaa kasveja ja nauttii niiden hoidosta.

Minä koetan parhaani mukaan pitää nämä kasvit hengissä kerrostaloilmassa. Jonkun verran kasvit on muutosssa kärsineet, mutta koetan suihkutella niitä usein ja pian on mullanvaihdon ja lannoitusten aika niin eiköhän tämä sisäpuutarhakin ala kasvaa ja minä kiinnostun sen hoitamisesta. Kaktuksia on vaikeaa aloittaa hoitamaan viileän viherhuoneen jälkeen  kuivassa ja lämpimässä huoneistossa. Toivottavasti en tapa niitä liialla kastelulla!

Tänä iltana vaihdoin huonekalujen järjestystä ja asunto sai ihan kodin tuntua. Kuukauden tavarat olivatkin vain jotenkuten paikoillaan. Huomennakäyn ostamassa keittiö pöydän ja tuolit. Mukavaa kun voi sitten istua kunnolla pöydän ääressä syömässä. Tähän asti olen syönyt pieneltä kukkapöydältä ja istunut nojatuolissa! Ja nyt saan sitten saniaisenkin kukkapöydälle. Toivottavasti huonekaluilla ei ole kovin pitkä toimitusaika.