En ole astunut ovesta ulos koko päivänä. Olisi pitänyt. Jätin päivälenkin väliin kun en viitsinyt pukea tarpeeksi päälleni ja ajattelin vain laiskotella koko sunnuntain.

Käsitöitä olen tehnyt jonkinverran eli kutonut pipoa ja kuunnellut Jari Sillanpään "Varastetut helmet" cd levyä. Parin päivän ruuat tuli tehtyä ja lueskelin  Pirkko Arhipan harmittoman "Hietaneilikan" loppuun. Meneehän se päivä näinkin.

Ensimmäisen kerran on tullut mieleen se, että miltä tuntuu olla yksinäinen. En ole koskaan oikein ollut yksin ja varsinkaan yksinäinen. Tähän asti olen nauttinut siitä yksinolosta kun olen saanut omissa oloissani olla. Tänään aika tuntui tosi pitkästyttävältä.  Mietiskelin oikein tosissani kuinka vaikeaa on olla ja asua yksin. varsinkin kun on tottunut olemaan aina jonkun seurassa.

Harrastuksia ja tekemistä ainakin pitää lisätä! Varsinkin sitä liikuntaa. Oli typerä homma olla lähtemättä lenkille. Tulipahan sekin nyt koettua. Ulkona saa ainakin raitista ilmaa ja näkee ihmisiä vaikka ei välttämättä edes puhuisi heidän kanssaan mitään.

Jotenkin tämä nykyinen oleminen on vain sen tulevan odottamista. En saa oikein otetta mistään. Harrastus tavaratkin on maalla kaikki pahvilaatikoissa. Meinasin käydä ostamassa paperimassaa, mutta kun näin hinnan jätin sen ostamatta. Pieni pussukka maksoi 4.40e. Samaa massaa minulla on kotonakin ,mutta pakattuna. Odottelen siis vain muuttoa ja laatikoitten purkua.

Jonkun verran tulee mielessä sisusteltua sitä uutta asuntoa. Kävin katselemassa ihan huvikseni Stokkalta verhokankaita perjantaina. Ihania kankaita, mutta aivan liian kalliita. täytyy tyytyä halvempiin ja ottaa jotkut vanhat maalta mukaan. Melkein kaikki vanhat verhot on kyllä vähän liian lyhyitä. Kaupungissa verhotangot alkavat  niin ylhäältä että vanhat verhot lähes kaikki liputtavat jo puolessa väliä seinää. Kiva kuitenkin on käydä katselemassa verhoja ja petivaatteita vaikka niitä ei ostaisikaan!

Joka puolella kaupoissa alkaa olla jo joulua esillä. Onneksi vielä ei joululaulut soineet!  Kohta nekin varmaan alkavat pauhata. Kaikenlaisia kivoja ideoita tulee katseltua ja mietittyä vaikka joulun vietosta ei ole vielä mitään tietoa. Luultavasti vietämme sen Mieheni kanssa minun asunnossani koska se on suurempi.....

Nyt taidan aloittaa uuden kirjan ja lueskella sitä uutisiin asti. Huomenna lähden lenkille ja teen pitkän lenkin ihan oman itseni  takia. Muuten tulen mökkihöperöksi. Mitähän sitä pitäisi alkaa harrastamaan tässä "uudessa elämässään"?