Tuli kun hiipimällä ja iski sitten tänä aamuna oikein kunnolla. Nenä vuotaa ja saa olla niistämässä koko ajan, korvat on lukossa ja kurkkua karvastaa. Ja pitäisi lähteä maalle pakkaamaan viimeisiä tavaroita....

Pakattavaa kyllä riittää. Mies on pistänyt useita säkillisiä romuja kaatopaikkaakuormaan ja silti koko ajan näkyy tulevan lisää hävitettävää. kuinka kummassa ne olivat vielä jossain vaiheessa ihan tarpeellisia tavaroita? Pitäisi tosiaan opetella siivoamaan turhat roinat aina viiden vuoden välein pois. Ja risat ja muuten vain toimimattomat olisi syytä hävittää heti. Niitä ei koskaan tule korjautettua jos ne jonnekin varastoon joutuvat. Siellä niitä sitten siirrellään vuosia aina vain peremmälle pimeimpään nurkkaan ja mietitään että joskus vien tuon korjattavaksi.

Olo on aika rähjänen eikä kyllä huvittaisi lähteä, mutta pakko vain mennä. Tämä on oikeastaan viimeinen viikko siivota ennen muuttoa. saan avaimen eka päivä ja sitten alankin hiljakseen kuljetella omia tavaroitani täältä asunnolta taas uuteen asuntoon.

En ole oikein kunnolla saanut unta moneen päivään. En edes nukahtamislääkkeeillä. Unen saaminen on tosi heikkoa ja se vaivaa minua suunnattomasti. Pitäisi todella päästä niistä lääkkeistä eroon. Pelottaa vain aina se seuraavan päivän väsymys ja se kun tietää ettei se siihen pääty. Väsyneitä päiviä tulee useampia, koska olen jo niin kauan käyttänyt näitä lääkkeitä unettomuuteen. Pelkään jo nykyisin käydä iltaisin nukkumaan kun päässsä alkaa soida etten saa heti unta. Paha kierre!

No, täytyypä ruveta valmistelemaan itseään, jotta ei myöhästy linja-autosta. Mieli tekisi kyllä painua peiton alle ja sulkea silmät! On ihan kuumeinen olo.