Pitkästä aikaa sain jotain tehdyksi. Sain käytyä tekemässä sen takuuvuokrasopimuksen pankissa. Kumma että sitäkin tuli pitkitettyä lähes viikon. Ei sillä toki mitkään kiire ollut, kunhan tämänkuun aikana se on oltava tehty. Nyt se on hoidettu ja tässä mietiskelen pitäisikö jo vuokrakin maksaa ennen kuin ennätän kaikki rahani törsätä.

Kävin hallissa ostamassa vauvan nuttuun kukkanapit ja illasta olisi tarkoitus ne ommella. voi olla että aloitan vauvan pöksyjäkin tänään, mutta paljon riippuu mihinkä aikaa poikani tulee käymään.

Kirjastossakin sain aikaiseksi käytyä. Lainailin vain lähinnä dekkareita ja pari naisten lälly romaania. Kaikki lukeminen on aivoille lepoa! Näissä ei tarvitse pahemmin mietiskellä mitään , senkuin vain lueskelee ja nauttii. Kyllä kirjasto on hyvä keksintö! Olen aina ollut kova lukemaan ja lukenut mielelläni ihan lapsesta saakka. Meillä luettiin paljon kotona ja sieltä kai se lukutaipumus juontaa. Nykyisin vain vähän harmittaa että tulee luettua vain noita dekkareita ja muuta kevyempää. Pitäisi lukea edes yksi kunnon kirja tälle syksylle. Joku kehittävämpi ja fiksumpi! Keskittymiskyky vain on nykyisin niin huono.

Luulen, että osaltaa nämä nukahtamislääkkeetkin saavat minut niin veltoksi ja passiiviseksi. Nukahtamislääkkeet kuulemma aiheuttavat muistin hetkellistä huononemista. Siksi olisi syytä kyllä päästä näistä pillereistä eroon. Vielä en ole päässyt. Yritän joka ilta ja aikani pyörittyä sängyssä otan sen pahuksen pillerin ja nukahdan sitten.  Voisin valvoa vaikka koko yön ja kutoa pitkät pätkät jotain käsityötä, lukea kirjaa ja askarrella....mutta kun aivot sanovat ei ja ota pilleri! Ihan hullua.

Minulla on uunissa valmistaikainasta tulossa kaksi pitkää pullaa joiden päällä on omenaviipaleita, kanelia ja omenasosetta. Meinaan keittä kohta kahvit ja nauttia kunnon kokoisen pullan sen kanssa. Tämä valmistaikina on aika hyvän makuinen ja äärettömän helppo siitä on tehdä pullaa. Kätevää näin yksinäiselle ihmiselle. Ja nopeaa.