On vauvan nuttuni nyt. Sain vihdoinkin kaikki kappaleet valmiiksi ja enää puuttuu kokoaminen, kaula-aukon viimeistely ja napit. Kyllä tämän vaatteen kanssa on ollut tekemistä vaikka mallikaan ei ollut kovin vaikea. En tiedä mikä siinä kutomisessa niin tökki. Ilmeisesti se langan ohuus. Tykkään kutoa paksumpaa, koska sen saa nopeammin valmiiksi.

Oman villatakin mallini on samaa kuvioneuletta, mutta mietin pääsenkö siihen koskaan käsiksi. Mikäli huomenna jaksan aloitan hihat villapaitaani. Voi olla että huominen kutominen jää kokonaan väliin. Lupasin lähteä Mieheni kanssa silakkamarkkinoille. Siellä on mukava käydä, mikäli ilma vain on suotuisa. En itse syö pahemmin silakoita. Joskus kunnon silakkapihvejä kyllä, mutta säilykkeet eivät ole minun makuuni. Inhoan muutenkin silakan ruotoja!

Väsymys on ollut riesanani koko viikonlopun. Torkuin päivälläkin pari tuntia ja jaksoin kävästä vain pienellä lenkillä. Onneksi sentää sillä. Mässytin väsymykseen tummaa suklaata, mutta eipä se piristänyt. Nyt meinaan painua taas nukkumaan ja aamulla kello jo soikin 5.30. Ihan liian aikaisin! Pakko vain nousta töihin. Onneksi minulla on muutama lomapäivä ja saan tulevana viikonloppuna pitää sitten pitkän viikonlopun! Toivottavasti sillä jaksaa taas jouluun asti...