Kävin mieheni kanssa katsomassa asuntoa. Asunnot on olleet peruskorjauksessa vuoden verran ja valmistuvat joulukuussa. Menimme suoraan katsomaan yläkerran isompia huoneistoja ja heti kun näin ensimmäisen asunnon tuli tunne "tämä se on ". Kierrettiin asunto lävitse ja käytiin katsomassa vielä vastapäistä asuntoa, joka oli pikkuisen suurempi. Päädyttiin kuitenkin tähän pienempään asuntoon ja varattiin se.

Juuri lopettelin välillä tulleen puhelun ja sovin asunnon ottamisesta! Ihanaa! Asunto keskustasta on meidän ja muuttamaan päästään joulukuun 1 pvä. Vielä tehdään virallinen vuokrasopimus ja maksetaan takuuvuokrat ja asia on selvä.

Nyt sitten alkaakin kaikkein vaikein ja hankalin vaihe eli tavaroista luopuminen ja pakkaaminen. Ollaan viimeksi muutettu 16 vuotta sitten ja silloin lasten kanssa. Nyt pitää sitten hävittää ja luopua osasta tavarasta mitä ei haluta ottaa mukaan tänne uuteen kotiin. paljonhan sinne mahtuu kun huoneita on 4h+keittiö ja neliöitäkin 88. Kuitenkin omakotitalossa on ollut tuplasti enemmän neliöitä ja varastotilaa, mikä pursuaa rojua. sekä omia että lasten.

Kaksi nuorinta lasta suhtautui asiaan aika huonosti. Eivät millään tahtoisi lapsuuden kodista antaa meidän luopua, mutta ymmärtävät kyllä miksi haluamme päästä sieltä pois. Tippa heille tuli varmaan silmiin kun asiasta eilen keskusteltiin. Soittelen illalla uudelleen heille kun ovat saaneet asioita nyt rauhassa ajatella. Vanhempi tytär suhtautui asiaan todella positiivisesti! Tykkää kun muutamme keskustaan ja ollaan häntäkin ja lapsenlapsia lähempänä.

Positiiviselta tämä kyllä tuntuu vaikka vähän pelottaakin. Lähinnä se kuinka viihdyn Miehen kanssa . Olen sentään viimeiset puoli vuotta asunut pääsääntöisesti yksin täällä yksiössä. Tästä ei ole tarkoitus luopua vaan pidän tämän omana työhuoneenani. Omakotitalosta saamillani rahoilla maksan tämän pois ja ainakin vähennän velkaa reilusti. Kenties joskus tulee aika että pistämme tämän vuokralle mutta emme ainakaan ihan heti.

Miesystävälle en ole tästä vielä ennättänyt jutella. hän soitti juuri samaan aikan kun välittäjäkin ja jouduin lopettamaan puhelun kesken. Nyt on tarkoitus kohtapuolin soitella Miesystävälle ja sopia huomisista treffeistä ja kertoa tästä uudesta muutoksesta. saapa nähdä kuinka hän tähän suhtautuu....