Ilma tosin ei ole hääppönen ollut, mutta sain tehtyä lyhyen kävelylenkin. Päätin jo eilen illalla kävellä tänään edes korttelin ympäri. Kävelin sitten pari kilometriä kun kävin katsomassa sitä uutta asuntoa.Oli mukava ilma kulkea pitkin töölönlahden rantaa ja sain samalla vähän raitista ilma. Tuntuu että nämä nukahtamislääkkeet tekee pään ihan pökkyrään. Samoin masennuslääke vähän väsyttää ja saa ainakin minut tässä vaiheessa aika passiiviseksi. Onneksi sain sen lenkin tehtyä!

Kävin siis katsomassa sitä uutta tulevaa kotiani ja huomenna pitäisi soitella ja vahvistaa otanko sen vai en. Ensiviikolla pitää jo vuokrasopimus tehdä. Kyllä minä sen asunnon huolin. Ihan kivalta se vaikutti vaikka olikin vielä aivan keskeneräinen. Pääsin kuitenkin katsomaan juuri sitä minulle varattua asuntoa! Mittanauhakin oli mukana ja vähän tuli mitattua huoneen korkeutta ja makuupaikan mittoja toisessa samanlaisessa asunnossa joka jo oli näytillä ja vähän enemmän remontoitu.

Nyt olen sitten miettinyt ja aprikoinut mitä tavaraa meinaan sinne viedä ja mikä oikeasti sinne mahtuu. On todella vaikeaa luopua vanhoista roinista. Minulla on ongelma minne meinaan mahduttaa polttouunin ja nukkekodin! Tuntuu tosi hassulta ja monet varmaan miettisivät mitä niilläkin tekee 50 akka. Ne vain ovat osa minua ja persoonallisuuttani. Tykkään tehdä lasihommia ja ilman uunia en voi kaikkea kokeilla mitä haluan. Nukkekoti taas on harrastus, jossa on olllut lähes koko suku ja perhe osallisina kun sitä on tehty ja rakenneltu vuosien ajan. Siihenkin on uponnut rahaa vaikka kuinka paljon ja nyt se vain nurkassa on nököttänyt jo useita vuosia. Aina silloin tällöin pyyhin siitä pölyt ja joudun järjestämään pikkuruiset tavarat uudelleen paikoilleen. Siitä en halua luopua! Meinaan asentaa sinne vähän enemmän valoja ja minusta se on tosi söpö jo nytkin kun pienet valotuikut palavat siellä iltaisin ikäänkuin tunnelmavaloina.

Kaikesta sitä ihminen saakin miettimisen aihetta. Järkevänä ihmisenä minun pitäisi miettiä kuinka saan kaikki tarpeelliset tavarani mahtumaan siihen asuntoon. Kuten vaatteet, kengät, astiat, liinavaatteet, pesuaineet ym. Jotenkin niille vain aina löytyy jokin sopiva paikka. Nämä muut turhat hörhötykset tosin tekevät siitä asunnosta vasta kodin. Ainakin minun mielestäni.

Paino ei ole liikkunut kai suuntaan tai toiseen enää viikkoihin. Vähän oli nestettä keräytynyt kun se nesteenpoistolääke otettiin pois, mutta nyt sekin alkaa tasaantua. Sorruin tänään lounaaksi tekemään valmis muussia ja paistettua lenkkimakkaraa. Tosi laihduttajan ruokaa. Teki vain mieli sellaista ja en olisi jaksanut mitään sen ihmeellisempää tänään valmistaa edes. Ostin myös kaksi tölkkiä olutta ja suklaalevyn! Syntiä kerrakseen. Tosin se toinen olut ei enää maistu, mutta suklaata meinaan mässätä kun rupean lueskelemaan illasta. Kirjakerhosta tuli tilaamani Åsa Larssonin "Aurinkomyrsky" ja olen sitä vähän koettanut lueskella iltaisin. Keskittymiskykyni vain on ollut tosi surkea. Käsitöihinkään en ole pahemmin koskenut. tänään ajattelin kyllä muutaman rivin kutoa äidin huivia jos vai  jaksan ja viitsin sitä tehdä. suklaa ja kirja kiinnostavatnyt hiukan enemmän....

Minulla ei laskuri pelaa näköjään tässä plogissa. Viimeksi se on päivittänyt kävijät 17.10. Onkohan muilla samoja ongelmia?