Sain nukuttua yhdellä unipillerillä viimeyön ja olen tosi ylpeä siitä. Olen päättänyt lopettaa niiden syömisen, koska olen jo liian kauan niitä iltaisin ottanut. Uuden kodin myötä aloitan uuden elämän. Ainakin osittain, vanha elämähän seuraa kuitenkin mukana eikä siitä pääse eroon, en edes halua päästä. Ainoastaan pahoista tavoista, kuten nukahtamislääkkeistä ja liiasta suklaan mässäämisestä. Nukahtamislääkkeistä kyllä pääsee eroon mutta suklaa on sitten toinen asia...

Paino on pysytellyt taas samoissa lukemissa, siinä 65kg tietämissä. Olen liikkunut aika vähän. Johtuu varmaan tästä pienestä masennuksesta ja tästä tämänhetkisestä elämän vaiheestani. Onneksi iltasyöpöttely on jäänyt vähiin! Ei ole ollut oikein ruokahalua ja nyt kun olen ollut sairaslomalla on tullut herättyäkin niin myöhään ettei illalla ole tullut pahemmin käytyä jääkaapin kimppuun.

Tänään kävin katselemassa Kodin Anttilassa keittiön pöytää ja tuoleja. Yhden oikein kivan löysin mutta hinta hirvitti. Onneksi on vielä aikaa muuttoon eikä vielä tarvitse mitään hankkia. Meinaan käydä muissakin lähi huonekaluliikkeissä ja vähän vertailla huonekaluja. Oli oikein mukavaa käydä katselemassa ihan vain itselleen kalusteita! Ei tarvinnut miettiä kuinka muut hyväksyvät minun päätökseni. Saan hankkia vain itselleni sopivaa tavaraa. Tietenkin sitten sotkisin vaaleat tuolinpäälliset heti johonkin askartelumaaliin tai liimaan.

Näissä kalusteissa nimittäin on vaaleat päälliset tuoleissa eikä niitä saa irti. Pitäisi ostaa puiset tai irtopäälliset. Tykästyin pöydän ja tuolien väriin, vaaleaa puuta ja sävytettyä valkoista maalia. Vähän kerman sävyyn sävytettyä. Kalusteissa olisi lisäksi saatavilla lipastot, senkki ja työpöytäkin. Hinta vain hirvittää ja tarvitsenko niin paljon uusia huonekaluja? Tulisin hyvin toimeen vanhoillakin, mutta kaikki on pienessä asunnossa sitten aivan erilaisia. Isossa kodissa se kävikin hyvin, koska huoneita oli paljon ja kalusteet siellä erillään toisistaan. Täällä uudessa ne ovat vieri vieressä.

Onneksi ei ole rahaa ostaa vielä mitään! Toivottavasti joku ostaisi sen meidän talon pois alta kummittelemasta. Ensiviikolla on pakko mennä sinne pakkailemaan ja siivoamaan tavaroita. En kyllä millään haluaisi mennä. Pakko vain tehdä ellen halua että Mies tekee inventaarion itse. Silloin menisi varmaan kaikki kaatopaikalle!

Komposti oli pistänyt mielenkiintoisen viestin sivuilleni ja ajattelin sen kyllä toteuttaa jossain sopivassa rakosessa. En ole koskaan linkittänyt mitään joten sitä täytyy vähän opetella, mutta ei nyt tänään. Nyt odottaisi mielenkiintoinen kirja ja lasi valkoviiniä....