Sain kahden viikon stressiloman ja tiedon mikä aiheuttaa ongelmia sydämelle. Kalium arvoni ovat laskeneet  ja se tekee sydämelle sitten erilaisia häiriöitä. Pompahteluja ja liikaa sykkimistä epätasaiseen tahtiin. Nyt pitäisi sitten saada ne kalium arvot kohdalleen. Tällä hetkellä vain poistettiin nesteenpoistolääke, jota olen joutunut syömään verenpaine sydänlääke yhdistelmän mukana. Jollei se ole auttanut viikonlopun aikana ja alkuviikon labrakokeissa näkyy vielä matalaa kaliumarvoaa niin sitten joudun syömään jotain kalium pillereitä. Pahimmassa tapauksessa on tiedossa pahat rytmihäiriöt ja se taas tietää sydämen tahdistamista uudelleen.

Pahus vie! Tosin helpottunut olen kun sain syyn tähän sydämen pompotteluun ja matalaan verenpaineeseen. Luulin jo että päässäni on jotain pahasti vialla. Sain uudet unilääkkeet, vähän vahvemmat ja vain väliaikaiseen käyttöön. Ihmettelen kuitenkin mikä on väliaikaista. Nämä lääkkeet bentso pohjaisina kun aiheuttavat riippuvuutta kai aika nopeastikin. Uskallanko edes aloittaa niitä vai kokeilenko nyt päästä sairasloman aikana vanhoistakin lääkkeistä eroon? Täytyy vähän miettiä asiaa.Tämä pumppu minua nyt huolestuttaa. Se on hyvin palvellut 50v, mutta alkaa ilmeisesti sekin repsahtaa iän myötä.  Ei passaa kovasti rakasta sydäntä rasittaa ja stressata.

Lääkäri kehoitti myös käväisemään työpaikkapsykologin puheilla keskustelemassa asioista. Niinpä tilaan ensiviikolla ajan sieltäkin. Samalla tilaan sen pitkään ajatuksissa käyneen fysioterapeutin ajankin ja koetan päästä kuntoutukseen. Aika masentavaa huomata olevansa ränsistynyt rohjake. Ja olen aina pitänyt itseäni hyväkuntoisena....

Kuinkahan huonossa kunnossa olisin ellen liikkuisi tätäkin määrää mitä nyt liikun? Ja onneksi olen vaihtanut terveämpiin elämäntapohin. Paitsi että tänään kuittasin lounaan lihapiirakalla, kahvilla ja nougat suklaapatukalla. Huomenna syön sitten terveellisemmin taas. Laitan kasvis jauhelihakeiton.

Kävin ostamassa luonnonvalkoista Bambino lankaa vauvan pöksyjä varten ja alan suunnittelemaan niitä. Onneksi sentään voin kutoa. Ainakaan lääkäri ei antanut mitää kieltoja, ainoastaa ei saa stressata....