Hatuttaa! En sitten jaksanut työstressiltäni odotella loppuviikkoon vaan kroppa teki tenän. Vähän sitä kyllä jo aavistelinkin. On ollut sen verran kovaa kiirusta töissä etten enää tahdo jaksaa tehdä useamman ihmisen töitä. Kroppa sitten antaa myöten ja hyvä onkin. Muuten vetäsin itseni aivan liian koville. Harmittaa vai töissä olevien kavereiden vuoksi. Tai keitä siellä nyt kohta enää jaksaa pakertaakaan. Kaikki alkavat olla jo lopussa....

Väsymys on ollut kovaa ja vähän masentaakin. Tiukkaa tekee lähteä  illasta pesutupaankin. Ei millään viitsisi, mutta pakko vain mennä. On niin paljon taas kertynyt pyykkiä ettei enään mahdu minun pieneen likapyykki koppaanikaan. Toivottavasti kuumetta ei tämän enempää tule.

Valvoin yöllä klo kahdesta lähtien useaan kertaan. Närästi ja oksetti ja oli pakko nousta juomaan maitoakin pari lasia keskellä yötä. Toivottavasti verenpaine ei liikaa nouse. Se kun tekee heti pahaa tälle vuotavalle mitraaliläpälle ja saa minut hengästymää jo puhuessa. Vähän on jo oireitakin ollut. Nyt on pakko tilata se 50 vuotis tarkastus työpaikkalääkäriltä ja pyytää lähetettä jonkinlaiseen jaksamis kuntoutukseen. Eihän siitä mitään tule että tässä iässä olen jo työstressin uuvuttama!

Eilen kävin ostamassa Multivita plussaa ja Möllerin kalaöljy kapseleita. Yllätyin, että kalaöljyä pitää syödä niin paljon. Taidan kyllä vain kokeilla ensin kahdella kapselilla päivässä. Tulee muuten turhan kalliiksi. Tosin, pistän sen rahan sitten johonkin turhempaankin...

Eilen jaksoin käydä pikapikaa kirjastossa, mutta silakkamarkkinoille en jaksanut lähteä. Kävelin sitten kotiin Mieheni kanssa ja katselin yhden uuden käsityöliikkeen ikkunaa (käsityötalo Priima) Sinne oli tullut upeaa Kitten mohairlankaa! Todella suloisia värejä. Onneksi ei ollut rahaa mukana ja mies oli matkassa. Olisin muuten sortunut ja ostanut ihan vain varastoon jonkun kerän. Ja aivan turhaan. Luultavasti en pysty mohairia edes allergian takia kutomaan. Ainakin joskus aikoinaan se sai minut yskimään ja köhimään. Kudoin silloin molemmille tytöille ihanat mohairvillapaidat ja nuorempi muistelee sitä paitaa vieläkin. Niin mieluisa se oli. Olen ajatellut kyllä joskus vielä hänelle sellaisen kutovani. Kunhan rouva nyt saa pienokaisen ensin pyöräytettyä. Masu kasvaa mukavasti ja vauva on kova potkimaan!

Sisarestani tuli eilen mummi! Pojan vaimo sai suloisen tyttövauvan, melkein nelikiloisen ja 51cm pitkän. Lapsen isi oli kovin väsynyt synnytyksestä! Ja sisareni on aivan haltioissaan. Hän on oivaa mummoainesta!

Tämä mummo nyt hiukan kutoo villapuseronsa hihaa ja yrittää levätä pesutupa koitosta varten. Ruokaakin pitäisi kohta lämmitellä. Painoa oli tänä aamuna 64kg ja siinä se on pysytellyt aika tarkkaan jo viikkoja. Jostain vain pitäisi saada se viimeinen tsemppi viiden-kuuden kilon laskuun vielä. Paino ei laske kun mässään sitä suklaata liikaa! Se vähäksi aikaa pois ja sitten namin vähentäminen pienempiin annoksiin. Olisiko apua?