Näin eilen illalla paikallislehdestä Aholaidan konkurssimyynnistä. Ilmoituksessa mainittiin sana lanka. Hyvä kun jaksoin odottaa aamuun, niin maaginen on sana "lanka" nykyisin.

Lähes kaikki villalangat oli jo loppuun myyty, mutta sain kaksi muovikassillista hamstrattua lähinnä nauhalankaa Tahitia ja vaaleanpunavalkoista Ibitzaa. Nauhalankoja valitsin persikan sävyä, vanhaaa vaaleanpunaista, mustaa ja kahta kirjavaa. Toinen on beigepohjainen lanka jossa on ruskeaa, vihreää ja jotain muutakin seassa ja siitä teen itselleni pitkähihaisen paidan. Vaaleapohjaisesta "karamelli"raidallisesta tulee ensi kesäksi lyhythihainen toppi ja sekin minulle itselleni.

Ostin myös muutamia pitkiä puikkoja ja yhdet pyöröpuikot alehintaan. Sitten siirryin lasten vaateosastolle. Sain hankittua joululahja vaatteet lasten lapsille ja erilaisia potkupukuja ja bodyja sekä puolipotkareita nuoremman tytön tulevalle vauvalle. Hankin myös jumppakuminaunauhan ja hyppynarun itseäni varten! Kuminauhaa olen jo pitkään miettinyt kun siitä niin paljon touhotetaan. Normaalihintaisena tuskin olisin sitä koskaan ostanut vaikkei se kallis ollutkaan. Nyt tuli kuitenkin jotenkin siinä ostoshuumassa sekin hankittua ja pitäisi vain nyt osata käyttää sitä. taidan vain ensin kokeilla sitä tuttua hyppynarua.

Sormia syyhyttää aloitella koetilkun kokoamista niistä nauhalangoista. Tämä lankavimma alkaa mennä kohta käsistä. Eilen hain Anttilasta lilakirjavaa Hippyä ja pörhölankaa. En sitten sortunut siihen mustaan lankaan vaan teen juhlapuseron tästä lilasta Hippystä. Rannekkeet ja kauluksen teen lilasta Tango fanista. Malli on Novita lehdestä, mistäpä muualtakaan. Uutta lehteä ei vielä ole ilmestynyt mutta odottelen sitä jo innokkaana vaikka tässä nykyisessäkin on paljon vielä toteuttamattomia malleja. Kaikkeahan ei tarvitse onneksi heti toteuttaa. No lankaa on ainakin ensi kesään asti!!!!

Mies lähti juoksulenkille ja sen jälkeen menemme saunaan ja meinaan ottaa saunakaljan ja sitten varmaan istun loppuillan kutimieni ääressä. Huomenna pitäisi käväistä äidin luona kylässä ja pikaisesti käydä siskoakin tervehtimässä. Siinähän tämä viikonloppu onkin sitten jo kohta ohitse. Lenkille kun muistaisi vielä ehtiä! Paino on aika mukavalla mallilla ja en enää onnekseni kovasti siitä stressaa. Hiljakseen ja maltilla se näköjään putoaa alaspäin ja mikäs kiire tässä oikeastaan onkaan....Paitsi, että alunperin  ajattelin laihtua synttäreihini sen kymmenen kiloa. Nyt ei aivan taida onnistua. On enää vajaa kaksi kuukautta aikaa ja painoa pitäisi pudottaa, riippuu kumpaa vaakaa käytän, 3-5kg. Taitaa mennä liian tiukille....