ja olen tyytyväinen kun jaksoin mennä. Meinasin jättää väliin väsymyksen vuoksi, mutta onneksi menin. Oli mukava näyttely ja tekijä itsekin sattui olemaan paikalla ja tuli vähän turistua. Olisin ostanut kaksi työtä sieltä, mutta rahavarat pahus soikoon estivät. Aloitan nyt taas uuden säästökampanjan ja rupean säästämään taas taiteeseen. Muutaman kympin silloin tällöin. Naivistiset työt ja grafiikka minua eniten kiinnostavat.

Nyt on lohilaatikko uunissa ja onneksi esivalmistelin sen ennen kaupungille lähtöä. Pilkoin perunat ja sipulit ja latasin kaloineen päivineen ne vuokaan ja nyt laitoin vain nesteen päälle ja vuoan uuniin. Vähän jo alkaa tuoksua ruoka ja nälkä on kova. Pakko syödä varmaan nektariini pahimpaan nälkään.

Eilen illalla en joutanut ja sitten en enää jaksanut kutoa. Painuin nukkumaan jo klo21.paikkeilla ja sikeästi nukuinkin. En kuullut edes Hesarin tuloa. Olin todella väsynyt viikon töistä ja meinaan kyllä hyvin levätä tämän viikonlopun. Tekisi mieli pistää puhelimetkin kiinni. Eilen soitteli lähes koko suku! Poikakin pistäyty poikansa kanssa pikavisiitillä ja aloin jo mittailemaan pojanpoikaa villatakki mielessäni. Kyllä kaksi vuotias osaa olla suloinen ja hellyttävä!!! Mummoihmisen sydän sulaa sellaista katsoessa.

Ostin jo kesällä kirjavaa Huopanen lankaa. Tein siitä sen kaulahuivimaisen, kapean ryijyn. Vielä on lankaa 3 kerää, kun nuorempi tytär pyysi siitä itselleen laukkua. Sain vihdoin aikaiseksi printattua Sophien ohjeen ja nyt tässä kypsyttelen sitä muita töitä lopetellessani.

Alkaa taas vain väsyttää ja pitäisi ottaa nokoset. Pitkitän niitä ruokailun jälkeen ja ruokailua odotellessa kudon vähän vauvan nutun hihaa. Toivottavasti saisin sen nutun viikonlopun aikana valmiiksi. Sitten siirryn oman villapaitani kimppuun. Sillä tosin ei niin kiire ole, koska sen on paksusta Aino langasta tekeillä ja vielä eivät kovat pakkaset uhkaa. Parasta kuitenkin kutoa se pois alta. Keskeneräinen työ vie paljon tilaa käsityökopassani ja joskus niillä on kumma vika jäädä lopullisesti keskeneräisiksi. onnekseni sitä tapahtuu harvoin! Muutama petit point työ ja ristipistotyö on kesken. Teen niitä yleensä vain kesäisin ja nyt kolme työtä odottaa valmistumistaan. Kaipa ne joskus saan valmiiksi. Yhteen unikko työhön on tulossa musta tausta ja sitä vähän epäilen. En oikein enää tahdo pieniä, mustia pistoja erottaa kun oikein valosassa ja siksi ne aina jäävätkin kesään.

täytyy nyt mennä tarkistamaan kalavuokaa. Tuoksu alkaa olla jo aika vahva. Paras olla polttamatta ruokaa pohjaan.