Nyt on lakanat kuivumassa pihalla ja muu pyykki on kotona narulla loppukuivatusta varten. En ennättänyt saada kaikkea aivan kuivaksi kuivauskaapissa kun oli niin paljon pyykkiä. Viisastuin ja varasin jo nyt seuraavan vuoron lakanoita ja pyyhkeitä varten. meillä on taloyhtiössä hyvä pesutupa ja sitä on mukava käyttää. ajattelin muuttaessani tänne että hankin pesukoneen kylpyhuoneeseen, mutta se asia on nyt jäänyt unholaan. Kylppäristä tulisi liian ahdas ja se pyykin kuivattaminen olohuoneessa on aika kurjaa. Sitäpaitsi pesutupa on oivallinen ja koneet siellä nopeita ja tehokkaita. Ja sopivan pesukoneen löytäminen on aika hankalaa koneen kalleuden takia. Pistän ne rahat johonkin muualle. Esim. hyllyihin, joita minulla ei ole vielä lainkaan.

Mieheni tuli eilen töiden jälkeen viettämään kaupunki viikonloppua. Oli kutsunut minut drinkille keskustaan, mutta en ollut ennättänyt vilkaista sähköpostiani ja tulin kotiin lepäilemään. Ei sitten lähdetty minnekkään iltaa istumaan vaan juotiin pullo punaviiniä ja juteltiin. Oli ihan kiva ilta. Ajatuksissani vain tahtoo pyöriä tämä toinen Mies.

Tänä iltana lähden sitten ottamaan muutaman oluen ja syömään pitsaa mieheni kanssa. Toivottavasti osaan olla ihmisiksi ja keskittyä häneen. Ajatukseni kun väkisinkin harhailevat ja olo on sitten aika sekava ja tunnen jonkin verran huonoa omaatuntoa. Kyllä me olemme tästä tilanteesta keskustelleet, mutta en osaa sanoa juuta enkä jaata mitä oikein haluan. Mieheni on kumman suvaitsevainen ja kärsivällinen. Totesi jopa että tämähän voi kestää pitkäänkin. Taloa ei kannata kuulemma vielä lähteä jakamaan eikä ottaa liian suuria paineita...

Tänään tuskin tulee tehtyä käsitöitä. Sain Pikkulikan kaulahuivin valmiiksi ja se on nyt odottelemassa joulua tyttären pontson kanssa "lahjajemmassa". Mukavasti alkaa kertyä sinne käsitöitä! Nuorempi tytär halusi myöskin pidemmän pontson ja aloitan sitä sitten kai seuraavaksi. Aloittelin kyllä jo siitä pörrölangasta nykyaikaista ryijyä. lanka on senverran pliisua että ostan siihen lisäksi mustaa tangoa tai Teddyä keskiraidaksi.

Ryijystä täytyy tehdä aika pitkä. Nämä vanhat talot ovat senverran korkeita huonekorkeudeltaan. Ehkä on haettava vielä joku ylimääräinen kerä hallista lisää jotta lanka varmasti riittää. Nyt yritän hiukan kutoa sen mitä ennätän tässä. Mieheni on kaupoilla ja sen jälkeen syömme ja taidamme lähteä vähän liikenteeseen keskustaan. Onneksi sattui näin mukavan tuntoinen ja lämmin päivä! On ihana kuljeskella Helsingin katuja pitkin ja katsella kaupunkivilinää kun ei ole minnekkään kiire.