huomasin sen vähänaikaa sitten. Kännykästäni loppui virta ja laitoin sen tietenkin latautumaan. Latautumisen jälkeen piti näppäillä pin koodi ja meikäläinen näppäili vanhan operaattorin antaman koodin peräti kolme kertaa. Ei tullut missään vaiheessa ajateltua että olin vaihtanut operaattoria ja siinä samalla pin numeroa. Puk koodia ei ollut minulla missään ylhäällä ja jouduin soittamaan Miehelle ikivanhasta Nokian puhelimestani ja kyselemään häneltä. No hänelläkään ei ollut sitä ja koska puhelimet on hänen nimillään Mies sitten koetti soitella pukkia operaattorilta. Sinne ei koko iltana ole päässyt. Nyt on viesti pistetty sähköpostilla eteenpäin ja saa nähdä koska tulee vastaus.

Ei asiassa muuta ongelmaa ole kuin se, että KAIKKI tärkeät numerot on puhelimen sim kortilla ja nyt en voi soittaa ennenkuin puk on selvitetty edes lapsilleni. Vain Miehen ja Miesystävän sekä parin työkaverin numerot on enää vanhassa puhelimessani ylhäällä. Pahus vie! Tässä sen näkee kuinka ihminen oppii laitteen orjaksi. Enää ei muista ainuttakaan puhelinnumeroa ulkoa ja kalenteriin ei ole pahemmin tullut vuosiin laitettua kenenkään numeroa ylös. Ei ole tarvinnut kun on se kännykkä.....

Mitä tästä opinkaan? Sen että huomenissa kirjoitan kaikki tärkeät numerot paperille tai mielummin johonkin muistioon. Vanhassa vara parempi. 

Olen tässä sinnitellyt hereillä koska haluan katsella telkkarista puoli yhdeksän alkavan ohjelman jostain ravitsemus terapeutin jutusta. En ole sitä aiemmin katsonut,mutta joku kertoi katsoneensa ja kehui sitä. Ihan mielenkiinnosta yritän katsoa sitä jos siitä olisi jotakin hyötyä meikäläisen laihdutukseen. Painoni vain taas junnaa koko ajan samassa. Onneksi ei ole sentään noussut! Tarkkana saa kyllä olla ja jokainen pienikin ylimääräinen pala on liikaa. Näköjään tämä pisteytys on tosi tarkka!

Sain vähän jumpattuakin tänään ja tein muutamia vatsalihasliikkeitä ja muuten vain venyttelin jäykkiä jäseniä. Uimaan en ole vieläkään saanut aikaiseksi lähdettyä. Olen liian laiska ja väsynyt  töiden jälkeen ja iho on aina vain auki sen ihottuman jälkeen jostain kohdin. Kutinan takia vain tulee raavittua ihan liikaa sääriä ja vatsaa. Tänään laitoin vähän basimycin voidetta niihin kohtiin jotka näyttivät vähän tulehtuneilta. Toivottavasti se auttaa. Allergialääkettäkin olen joutunut syömään nyt isomman annoksen ja se pitää ainakin päivisin suurimmat kutinat loitolla. Alussa söinkin Ataraxia liian pienen annoksen ja ehkäpä siksi se kutina pääsikin niin kovaksi. En ymmärrä mistä tämä ihottuma voi ilmestyä. Mille kummalle olen allerginen? Pitäisi tilata se aika allergiatestiin mutta sitäkään en saa aikaiseksi. Samoin roikkuu 50-vuotis tarkastuskin. Saamattomuudessa olen näköjään tosi lahjakas.

Vielä pari senttiä vauvan nutun hihaa ja se on valmis. Näinköhän jaksaisi kutoa sen tänäiltana telkkaria katsoessa loppuun. Epäilen kyllä,sen verran on jo silmätkin väsyneet päivästä. Taidan vain vilkaista ohjelman ja painua heti sen jälkeen untenmaille.