Lähdin vartavasten lankaostoksille iltapäivästä ja tarkoituksena oli ostaa kaksi kerää luonnonvalkoista Nalle lankaa. Tarkoitus oli siitä tehdä äidille se Fifi huivi. En kuitenkaan ostanut luonnonvalkoista vaan kirjavaa kanervan väristä Nallea. Jotenkin se väri viehätti sitten enemmän ja se sopii äidille hyvin.

Kuljin ja hipelöitsin lankoja ja olin jo sortua ostamaan itselleni uutta villapaitaa varten mustakirjavaa Hippyä tai mustaa Teddyä. En sitten päässyt selville kumpaa otan, joten jätin ottamatta ja mietin vielä. Pitäisi tehdä joku juhlapaita joulun juhlia varten. Mietin vielä mustan ja kanervan värejä sekä langan merkkiä. Melkovarmasti kallistun siihen mustaan Teddyyn ja teen villapaitaan kauluksen ja rannekkeet tangosta. Sellaisia villapaitoja on ollut esim. Novita lehdessä.

Ostin kuitenkin uusia puikkoja ja suuntasin leivosostoksille Halliin. KUinkas ollakkaan eksyin vahingossa Vihreään Vyyhtiin ja sieltä mukaan tarttui kolme kerää kanervanlilaa On linen Linie149 ja kerä efektilankaa kaikissa sateenkaaren väreissä. Ihanaa!

Nyt olen kokeillut efektilankaa ja kapeaa kaulahuivia on tehty 15cm sekä kanervanlilasta aloitin pontson teon. Sekin on uusimmasta Novita lehdestä,mutta siinä se on tehty Aino langasta. Minusta tämä lanka sopii oivallisesti pontsoon. Toivottavasti vain lanka riittää.

Huomennä on tarkoitus lähteä miesystävän kanssa mökille. Keräillään vähän puolukkaa ja sieniä mikäli ilmat on hyviä ja illalla sitten jutellaan mukavia,toivottavasti. Tuntuu taas ikuisuudelta kun ollaan viimeksi nähty. Molemminpuolin ollaan kyllä soiteltu ja juteltu puhelimessa. Minulle vain tahtoo tulla kova ikävä kun juttelen hänen kanssaan. Ei malttaisi odotella seuraavaa tapaaamista millään. Joskus tulee mieleen että mihinkähän tämä suhde johtaa? Luultavastikaan ei tämän kummasempaan kun nyt jo on,mutta mielessä käy kyllä muutakin. En kyllä usko itse olevani valmis tämän kummasempaan suhteeseen. Tällä hetkellä tämä näyttää riittävän ja hyvä on näin. Mutta......