Tänään oli töissäkin selvästi rauhallisempaa joten lähdin aikaisemmin kotiin ja kävelin Töölönlahden rantaan. Istuin siellä jonkin aikaa ja vain nautin auringosta. Pari valokuvaakin tuli napattua ja mieleen tuli että näinköhän nämä kauniit päivät jo alkavat olla lopussa. Ensiviikolla ollaan jo lokakuussa ja ilmat varmaankin alkavat olla aika kirpakoita vaikka kaunistakin olisi. Tuntui oiken mukavalta siinä istuskella ja ajattelin etten koskaan ole tullut kesällä istuneeksi esimerkiksi kutomassa siellä. Ensi kesänä täytyy muistaa se! Toinen kiva paikka kutoa olisi Talvipuutarhan piha. Itseasiassa se on vielä parempi paikka koska on niin rauhallinen. Täytyy pistää sekin ensikesän suositus listalle.

Aika väsynyt olen ollut muutaman päivän. Olisi ollut hyvää aikaa tänäänkin istuskella puistossa, mutta väsytti ja oli pakko päästä kotiin lepäilemään. Tai siis tähän koneen ääreenhän minä sitten junttasin itseni heti. Töissä on ollut kiirettä ja raskasta ja tämä oma tilanteeni vielä rasittaa kovasti. Välillä tosiaan mietin että olenko ihan hullu. Viimeinenkin järjen hiven tuntuu kadonneen.

Onneksi saatiin Miehen kanssa vähän puhuttua ja selviteltyä asioita. Mitään päätöksiä ei tehty suuntaaan eikä toiseen vaan katsellaaan mihin tämä vie. Onneksi ei tarvitse vielä mitään radikaalia tehdä. Olen liian väsynyt ja sekaisin päättämään mitään tärkeää. Hyvä että pystyn päättämään mitä ruokaa itselleni iltaisin väsään. Miesparkani on varmaan vielä enemmän sekaisin.

Ruuasta tuli mieleeni vanha totuus. Ei nälkäisenä kauppaan. Sorruin ostamaan kaksi pientä suklaapatukkaa ja pullan kuppareissulla. Suklaat mässäsin siellä rannalla istuessani ja nyt sitten ihmettelen mitä tehdä sen pullan kanssa. Pakkasessa se menee huonoksi ja kokonaista en voi syödä,niimpä syön puolikkaan ja säästän toisen puolen vaikka huomiseksi. Tosi vaikea päätös! Ja tämmöisen ihmisen pitäisi kyetä päättämään elämästään.... Huh,huh...

Tänään vähän harmitti kun unohdin mennä työväenopiston tiedotustilaisuuteen sen rannalla istumisen takia. Olisi ollut juttua verkkokursseista ja olisin ollut kiinnostunut niistä. Täytyy nyt vain käydä opiston verkkosivuilla kurkkimassa mitä siellä kerrotaan asiasta. Ainakin englantia ja espanjaa voi opiskella sekä jotain kuvataiteita. Voi olla aika mielenkiintoista ja antoisaakin opiskelua. Tietenkin riippuu siitä kuinka aktiivinen itse on ja jaksaako sellaisen paneutua. Meinaan nyt kuitenkin käydä sivut katsomassa.

Vauvelin villanuttu on vieläkin kesken! En ole päässyt tekemään sitä kun mieli on ollut niin huono. Jotenkin tuntuu että tämä vauvan nuttu täytyy tehdä hyvällä päällä. Toinen hiha on kohta valmis ja sitten puuttuu vielä toinen hiha sekä kauluskohdat. Saankohan koskaan aikaiseksi villapöksyjä lapsukaiselle vai onko ostettava ne torilta tai jostain myyjäisistä? Saas nähdä.

Nyt on kyllä pakko saada kahvia ja rouhesämpylä. Sen jälkeen lueskelen hesaria ja aloitan taas kutomisen. Sitä kunnon mummelit ja keski-ikäiset saavat huoleti tehdä.