laihduttajana liiankin tuhti annos, mutta oli nälkä! Hyvä että jaksoin ryhtyä ruuan laittoon työpäivän päälle. Entinen minäni olisi kuitannut nälän suklaapatukalla tai pullalla. Nyt valmistin pikaruoka-annoksen suit sait ja selvisin pahimmalta mässäykseltä. Pikaruokani on keitettyä pastaa ja paistettua jauhelihaa, siihen sekaan sipulia,soijaa ja paljon kapriksia. Namia. Jauheliha on nykyisin pisti jauhelihaa, mutta vähän laitan pannulle juoksevaa margista. Sainpahan vatsan täyteen.

Nyt lepäilen ja rupean sitten imuroimaan ja pyyhkimään pölyjä. Eilen tuli siivottua kaappeja ja tuli niin paljon pölyä vaatteista että pakko ryhtyä siivouspuuhiin. Sen jälkeen otan kutimet esille ja kudon loppuillan! Sain työkaverilta lainaa Kauneimmat käsityöt ja säästän sen iltalukemiseksi. Siinä on kuulemma paljon virkkausmalleja...

Sunnuntaina kävin siellä Kädentaidot ja neule messuilla. Oli tosi mukavaa. Kaikenlaista kaunista oli ja erilaisista materiaaleista tehtynä. Itse olin kiinnostunut huovasta, kun olen jo aikaisemmin tehnyt pistelemällä kaikenlaisia otuksia. Nyt ostin pari pientä pussukkaa erivärisiä huopa nyssyröitä ja uudet neulat. Ostin myös muutaman valmiin huopalevyn. Niihin on helppo tehdä joku kiva seinätaulu sukkelasti.

Maalla on pari pussukkaa huovutusvillaa lisää, mutta täällä kaupungissakin on hyvä olla jotain askarteluluontoista ainetta kun luova hulluus taas iskee. Meinaan huovuttaa pari kukkasta ja sydäntä jääkaapin oveen  mangneetteihin kiinnitettäviksi. Ja jos kokeilisi kettua...

Sorruin myös lankoihin niinkun moni muukin hullu kutoja. Muutama kerä tarttui vaaleaa Domino nimistä lankaa matkaan. Se on suloinen vauvalanka tai sitten siitä saa hauskan kesätopin tai puseron. Langassa on ikäänkuin pieniä "tupsukoita"erivärisiä nyppyjä parin sentin päässä toisistaan. Lanka on kyllä keinolanka ,mutta kaikenkaikkiaan varmaan vilpoisan kesäinen.

Kumma miten sitä ihminen hamstraa erilaisia lankoja joskus ehkä tehtäviin töihin. Minullakin on kaksi koria täynnä lankoja ja puolikas kaappi maalla lankaa pullollaan. Tai ainakin tuntuu siltä. Nämä kaupungissa olevat langat ovat jo"melkein tehty" sillä villapaita on toivottavasti pian tehty, pontsosta puuttuu hapsut ja sukkia meinaan kyllä piakkoin aloitella kutomaan kaikesta neljästä erivärisestä tietenkin sukkelasti samaan aikaan???? Vielä olisi muutama kerä Huopasta ja Palmaa. Kohta en kerkiä muuta kuin kutomaan!

Joten paras lopettaa koneen ääressä istuminen, imuroida ja istahtaa villapaidan tekoon ja pistää jotain klassista ehkä soimaan. Kuuntelen mielummin kutoessani musiikkia kun luen tai katson telkkaria. Taidan kuunnella tänään Bachia. Sain jostain keväällä cd enkä ole sitä joutanut vielä edes avaamaan. Tänään taitaa olla sopiva hetki siihen.