on valmiit ja aloitin toista hihaa. Minulla on ollut oikein käsityö vimma parina päivänä ja sain tänään valmiiksi omasta villapaidastani etukappaleen ja pontsooni ne hapsut. Pienistä se välillä jääkin käsityö roikkumaan.

Nyt puuttuvat vain hihat ja kaulus sekä omasta villapaidastani sekä nutusta. Koetan ainakin oman villapaitani saada valmiiksi tässä kuukauden sisällä ja varmaan se nuttukin nyt pian valmistuu kun tajusin kunnolla taas sen kuvion. Tässä nyt mietiskelen kumpaa aloitan välityönä, Fifiä äidille vai niitä villasukkia....Mietintänsä kullakin.

Vanhempi tytär kävi kylässä. Oli todella mukavaa saada jutella ihan rauhassa ilman muuta porukkaa. katseltiin yhdessä neulelehtiä ja malleja pontsoon ja villapaitoihin. Tytär mallaili minun uusia vaatteitani ja pontsoani ja päädyimme että teen hänelle pidemmän pontson mutta samasta ruskean kirjavasta langasta kuin omanikin on. Tyttären pojalle pitäisi löytää joku villapaidan malli ja tehdä se raidalliseksi. Poika haluaa nimenomaan raidallisen villapaidan. Käsitöitä näköjään riittää. Kun vain jaksaisi kutoa.

Hörppään tässä mukillisen teetä ja syön tänään tehtyä teeleipää ja alan sitten katsella näitä Fifin ohjeita. Tytär oli leiponut teeleipiä tuliaisena ja jäi vielä pieni pala tätä iltaa varten. Tämä vanhempi tytär on hyvä ruuanlaittaja ja on ilmeisesti oppinut taidot isältä koska minulta ei ole voinut niitä taitoja oppia!  Minä vasta opettelen nyt ruuanlaittoa. Tämän viikon olen syönyt jauhelihasoppaa....viikonlopuksi haluan jotain muuta kun jauhelihaa. Taidan tehdä lohilaatikon jos en muuta keksi.

Nyt sitten taas käsitöiden kimppuun ja sitten aikaisin nukkumaan.