Kaapissa on yksi pähkinäsuklaalevy hätävaraksi ja eilen söin pienen suklaalevyn illalla lukiessani. On se kumma että jossain kuun vaihteessa se suklaan  himo aina iskee. Monta päivää on mieli tehnyt suklaata oikein kunnolla mässätä ja olen aika hyvin pitänyt itseni kurissa. Onneksi en ole sortunut jokapäivä vetämään yhtä levyä. Joskus olen tehnyt niinkin.

Nyt kun tämä liikkuminenkin on ollut niin vaivaloista,olen tosi tyytyväinen itsehillintääni.En ole nyt painoa katsellut,koska tämä kaupunkivaakani on aivan tavallinen vaaka ja näyttää vain puolen kilon tarkkuudella ja kaikenlisäksi aina kilon verran vähemmän kun digitaalinen vaaka. Yritän pitää sen aina kilon edellä,mutta eipä siitä mitään hyötyä taida olla. Epätarkka vaaka. Ei paino sentään ole näennäisesti noussut ja olo on aika hyvä.Mutta se suklaa kummittelee koko ajan takaraivossani....

Kävin eilen kirjastossa ja hain uuden työväenopiston julkaisun. Sitä olen nyt yrittänyt vähän selailla ja miettiä mitähän sitä aloittaisi syksyllä harrastamaan. Jonnekin tekisi mieli mennä istumaan ja kuluttamaan syksyiltoja. En vain ole päättänyt mitä lähden harrastamaan. En kuitenkaan mitään liian vakavaa. Uimisen meinaan aloittaa heti kun saan tämän ihottuman taas kuntoon. Minulla on uimahalli ihan kivenheiton päässä kotiovesta ja se on ihanaa!

Tänään otettiin vihdoin ja viimein kuvat tästä jalasta. Samalla kuvattiin selkäranka. Lääkäri arveli että osa jalkakivusta voisi johtua selästä. Loppuviikosta saan tietää mitä kuvista löytyy.

Lainasin muutamia dekkareita kirjastosta ja ostin alennusmyynnistä vanhaa kevyttä musiikkia eli Dean Martinin cd-levyn. Se on mukavaa ja rauhallista kutomismusiikkia. Tänään vain istuksin sängylläni ja vuoronperään kudon villapaitaa ja lueskelen ja kuuntelen musiikkia. Tosi rentouttava ilta tulossa. Taidan iltapalaksi laittaa pari nahistunutta nektariinia  viilin sekaan tai sitten kallistun muutamaan kalkkunanakkiin.Viilistä menee 1.5pistettä ja viidestä kalkkunanakista 2.5pistettä.

En ole muutamiin päiviin taas merkannut pisteitä mutta kyllä ne on koko ajan mielessä ja aivan automaattisesti kiinnittää niihin huomiota ja laskeen pisteitä mielessään ja mitä uskaltaa suuhunsa pistää. Minne saan uppoamaan suklaalevyn verran pisteitä?

Päätin että syön vain kolme riviä ja hormonit rauhoittuivat...