Lapsonen täyttää kohta 2v ja on ihana. Mukavaa,että poikani muutti Helsinkiin ja saan nähdä pikkukaveria useammin. Tänään käytiin yhdessä kahvilla ja sitten käväistiin ruohonjuuri kaupassa. En ollut koskan ennen käynyt siellä ja minusta se oli kiva kokemus. Ostin itselleni Kuningattaren laihdutusteetä ja tietenkin namia, kauralakritsia ja halvaa. Joitain erikoisia pähkinöitä ja puolukka jauhetta. Lakritsa on hyvää ja toivottavasti en mässää kaikkea tänään.

Huomenna menen töihin. Saapa nähdä kuinka jalka kestää työssä kävelyn ja seisomisen. Tänäänkin on ollut aika kipeä. Olen nyt liikkunut vähän enemmän, mutta pakko alkaa jo liikkua. En haluaisi enää sairaslomaa ja kun en voi kipulääkkeitäkään syödä niin jalka ilmeisesti tulee vihoittelemaan aikalailla tässä lähipäivinä. Ei mahda mitään.

Huomenna on Taiteiden yö. Saa nähdä tapaanko huomenna miesystävää vai onko hänellä sitten menoa perheensä kanssa. Olisi mukava taas pitkästä aikaa nähdä.

Laitoin äsken sienikeiton huomiseksi evääksi ja iltapalaksi.Vaikutti ihan syötävältä keitolta. Yllätyin kun olen oppinut pitämään tästä ruuanlaitosta. Eilinen viherherukkavaahto onnistui hyvin mutta oli aika mauton. Joku muu marja olisi parempi. Mansikasta, vadelmasta ja puolukasta tulee varmaan hyvänmakuinen vaahto. Meinaan kyllä kokeilla jossain vaiheessa jotain niistä.Vaahdosta ei mene yhtään pisteitä! Sekin on hyvä juttu.

Ostin uuden Painonvartijat lehden ja iltapesun jälkeen meinaan selailla sitä. Nyt jemmaan nämä lakritsat etten syö kaikkea ja jotain jää myöhemmäksi mässättäväksi. En ole vielä oppinut niihin kevyisiin kasvispaloihin iltasyömisenä. Tosin tuskin olisin tänään muuhun namiin sortunutkaan ilman sitä Ruohonjuuren uutuuden viehätystä ja sitä, että tämä on kauralakritsia,jota en ole koskaan maistanut. Hyvää.