enkä edes tiedä mikä. Osasyynä on kylläkin menkat. Tässä iässä ne on kyllä paha rasitus. Olen aina niiden aikana kuin märkä rätti. Olen niin väsynyt että voisin nukkua vuorokauden ympäriinsä, kaikki puhti ja innostus on kadonnut ja se viimeinenkin aloitekyky on hävinnyt taivaan tuuliin.

Minulla menkat jatkuu hormonipilleriden vuoksi. Ilman niitä olisi vuodot varmaan jo loppuneet tai ainakin vain muutaman kerran vuodessa. Pillereiden takia ne kuitenkin tulevat aina säännöllisesti ja päivänkin tietää, jopa melkein tarkan kellonajan.Voisin tietenkin lopettaa pillereiden syömisen, mutta sitten on tiedossa ne kamalat kuumat aallot ja muutenkin hankala olo. Ajattelin vielä pari vuotta syödä niitä, mikäli ei mitään estettä tule. Sitten olenkin popsinut niitä sen viitisen vuotta, mistä alkaa se paljon keskusteltu rintasyövän riski ja sitä minä en nyt halua miettiä.

On tämä naisen elämä yhtä kaaosta välillä.

Masentaa sekin ettei miesystävä ole tänään ottanut mitään yhteyttä. Ja miksi soittelisikaan joka päivä? Hänellä on muita tärkeämpiä asioita kun minä ja turha siitä vinkua. Kaikenlaiseen sotkuun sitä ihminen saakin itsensä. Ja vain tunteiden ja vaihtelun vuoksi. Kuinkahan kauan mieheni jaksaa tätä?

Huomenna lähden maalle mieheni luo ja toivottavasti on hyvä viikonloppu. Tehdään yhdessä vähän pihahommia ja jos jalkani kestää niin mennään sieneen. Odotan sitä sienestystä kovasti. Jos vielä saisi pienen kipposen kerättyä mustikoita piirakkaa varten niin hyvä olisi.

Aamupäivästä lähden äidin kanssa torille ja halliin. Saapa nähdä mitä sieltä kertyy mukaan.

Villapaita on nyt saatu kainaloihin asti ja otan kutimen maalle mukaan. Pääsen ehkä viikonloppuna aloittamaan etukappaletta.

Onneksi sain käytyä tänään pesutuvassa ja kaikki koneet oli helppoja käyttää. Pesukonekin oli tosi nopea ja sain pestyä neljä koneellista erilaista pyykkiä. Rupean kyllä suosimaan sitä pesutupaa ja lopetan pyykin kuskaamisen maalle pestäväksi.

Outoa on etten enää tiedä kumpi paikka on kotini. Se, missä virallisesti asun maalla ja missä lapset ovat kasvaneet vai tämä uusi kaupunkiasunto......