Kävin Espalla katsomassa Kädentaidon näytteitä. KÄKÄ yhdistys piti kojujaan siellä ja kaikkea ihanaa oli näkyvissä.Huovutettuja kortteja ja elukoita, kasseja ja hattuja,upeita kivikoruja ja tiffany töitä. Alkoi heti tehdä mieli ruveta näpertelemään jotain. Tarvitsen aina jonkun pienen idean ensin ja fiiliksen pitää olla oikea, että nykyään saan mitään aikaiseksi. Joskus vain aloitin jotain ja aina tuli ideoita. Kai tämäkin saamattomuus iästä johtuu.

Vietän muutaman päivän Helsingin asunnossamme ja menen vasta viikonlopuksi "maalle". Olisi kyllä niin mukavaa viettää täällä aikaansa kun on kauniit ilmat ja niin paljon eri tapahtumia. Mansikat ja marjat vain kypsyvät sukkelaan ja on mentävä niitä poimimaan. Siivotakin pitäisi...Alkaa talo maaseudun rauhassa olemaan aika iso, kun lapset ovat lähteneet.Siivoamista riittää ja pihanhoitoa. Vielä ei kuitenkaan raaski talosta luopua. Ehkäpä sitten vanhana...

Aloitin eilen kutomaan pumpulimaista kaulahuivia. aivan vitivalkoista ja Palma nimisestä langasta. Sekoitin sen aiemmin Samos lankaan. No, Palmaa se on ja siitä tulee ihanan pehmeä kaulahuivi nuoremmalle tyttärelle. Vanhemmalle tyttärelle yritän myös tehdä samanlaisen, mutta ehkä toisen värisen. Käyn huomenna etsiskelemässä lisää valkoista lankaa ja ajattelin koettaa vauvan nuttua siitä. Pitää vain keksiä ensin malli tai sitten vain kutoa vanhasta muistista ja koettaa kaventaa oikeissa kohdissa.

Ajattelin vielä tänään lähteä valokuvaamaan, mutta taitaa laiskuus voittaa. Jään kotiin ja rupean kutomaan. Vähän pitäisi nyrkkipyykkiäkin pestä. Minulla ei ole pesukonetta täällä toisessa asunnossa. Pitäisi löytää sopivan kapea ja matala kone. Kapeita kyllä on markkinoilla, mutta silmiini ei ole sattunut yhtään matalaa.Kaikki näyttävät olevan 80cm korkeita ja minulle mahtuisi niin oivallisesti 70cm lavuaarin alle. Syksyllä aloitan sen etsimisen sitten tosissani.

Miesystävä kävi eilen. Lähtee lauantaina viikoksi kavereiden kanssa lomalle Lappiin.Ovat tehneet niin jo monta vuotta. Hyvä, että pääsee lepäilemään ja saa olla erossa töistä vähän aikaa. Huolestuttaaa se kova työtahti,mikä hänellä on. Ja itsekkäästi haluaisin tavata useammin. No, nyt on näin ja odottelen jälleen seuraavaa tapaamista ja sillävälin suukottelen valokuvaa pöydälläni. Onneksi sain puhua puhelimessa hänen kanssaan tänään.

Nyt sitten käsityön kimppuun!