lääkäri pisti viikoksi lepuuttelemaan jalkaa ja kipeähän se on. Nipistelee ja turpoaa, eikä jaksa pahemmin kävellä joten pakkolepoa vain.

Tulin päivällä suoraan tänne maalle ja täällä nyt vietän muutamia päiviä. Jospa olisi kauniita päiviä, niin saisi istuskella vaikka puutarhassa. Onneksi on paljon käsitöitä mielessä ja nyt saa sitten ihan rauhassa niitä tehdä. Harmittaa vain ettei voi siivoilla pahemmin. Pakko kyllä huomenna on imuroida, kun täällä on niin paljon pölyä. Saan kamalat allergiaoireet liiasta pölystä ja varsinkin nyt kun pujo kukkii herkistyn taas helpommin muullekin.

Lattian pesut ja muu saa unohtua ainakin viikoksi. Vähäsen on kyllä liikuttava ettei iske vielä veritulppa jalkaan. Kävelylenkkejäkään ei nyt passaa tehdä, sillä ilman lepoa tästä ei tule mitään. Rasitusvamma ja tulehdus nilkassa ja jalkapohjassa. Lisäksi lonkan nivelpussintulehdus. Vanhuus ei tule yksin, sillä on seuranaan vaivat ja vammat. Onneksi mieli pysyy nuorena!

Meinaan kutoa sitä tyttären pitkää kaulaliinaa ja varmaan saan sen tänään valmiiksi. Sitten taidan aloittaa siihen baskeria. Teen sen "välityönä" vauvan nutun lomassa. Aina kun tarvitsen aivolepoa enkä jaksa ajatella kuvioita.

Kokeilin eilen sitä Huopanen lankaa ja virkkasin kasin koukulla sydän kuvion. Kun ei ollut pesukonetta, liotin sitä valmista sydäntä kuumassa vedessä ja huovuttelin käsissäni. Vähän se meni kasaan, mutta vaatii kyllä sen pesukone pesun. Mukava lanka virkata ja tosi karvanen! Taitaapa todella tulla karvainen pöytätabletti. Vaihdoinkin kohteen heti suosiolla ja aloitin sängynedusmattoa. Siitä tulee tosi lämmin matto huovutettuna jalan alle. Täytyy vain ostaa liukueste alle.

Luulen että tästä langasta tulee parhaiten myssyjä ja lapasia, sekä sisäsukkia pakkaspäiviä varten. Liinat ja matot taitaa tulla muun laisesta materiaaalista parempia. Tekisi vain mieli huovutella pitkästä aikaa jotain! Johtuu siitä Espalla olleesta KÄKÄn kojutapahtumista. Sain niin kovan poltteen arkarteluun, että on pakko jotain pientä ja helppoa ruveta väsäämään. On minulla huopaneulat ja huovutusvillaa jossain jemmassa. Pitäisi vain löytää kaiken kaaoksen keskeltä oikea pussukka. Ehkäpä työhuoneeni komerotkin kaipaavat jonkinlaista siivoamista. Nythän sitä on sellaiseen hyvää aikaa.

Tekisi mieli vain huovuttaa ihana pieni, punainen sydän. Ja miesystävälle tietenkin!

Viimevuonna pistelin huopaneulalla pari hiirulaista ja ankan, sekä myyrän. Myyrä ja yksi hiiristä on yöpöydälläni koristeena. Lapset niillä joskus leikkivät. Muut menivät joululahjoiksi.

Taidampa mennä välillä tonkimaan sitä jemmakomeroa. Sieltä voi löytyä vaikka mitä kivaa, kunhan vain jaksaa kaivella ja etsiä.

Kiitos vielä niille, jotka jaksavat tässä painonpudotuksessa minua kannustaa. Tänään päivällä painoin tasan 68kg. Kuinkahan huomenna aamulla? Päiväpaino oli alhaisempi kun koskaan ennen, joten tänä iltana on mietittävä uskaltaako enää mitään syödä. Pistelaskut on menneet ihan sekaisin kun ei ollut sitä pistepäiväkirjaa mukana. Kohtuudessa olen kuitenkin pysynyt!