ja ei ole pahemmin kotihommia. Saa ihan rauhassa tehdä mitä mielii. Eli hoidella kirjeenvaihtoa ja kastella sisäkukkia. Työhuone odottaa vähäistä siistimistä ja mistäs se olisi sotkeentunut kun en ole pahemmin mitään siellä moneen kuukauteen tehnyt. Joskus se oli lähes päivittäisessä käytössä. Nyt vain tosi harvoin teen siellä mitään. Vein maalausvälineetkin kaupunkiasuntoon(ihan turhaan) eikä tule maalattuakaan mitään. Syksyksi raahaan ne tänne maalle. Täällä on paljon helpompi leikkiä kuivapastelleilla kun on oma paikka missä saa ihan rauhassa maalata eikä tarvitse miettiä minne se liitujen pöly leviää.

Lasityöt on jääneet vähäksi aikaa, mutta tarvikkeet ovat kuitenkin esillä jos innostus iskee yllättäin. Pöydällä on leikattuja lasinpalasia odottamassa vain kokoamista. Tällä viikolla en ole kertakaikkiaan jaksanut työpäivän päälle askarrella mitään. Kestää jonkun aikaa tottua työssäkäyntiin taas loman jälkeen.

Eilen juttelin siskoni kanssa pitkään puhelimessa. Juteltiin vauvan vaatteista. Meistä molemmista on tulossa mummoja. Sisarestani ensimmäistä kertaa! Minulle tämä on jo neljäs lapsenlapsi. Sisaren vanhin poika tulee isäksi syyskuussa. Heille kaikki on niin ihanan uutta. Mutta kyllä minäkin tätä nuorimman tyttären lasta odotan paljon innokkaaammin kun muita. Mistä lie johtuu...Ehkä olen vasta kypsymässä mummoksi nyt.

Kaivoin jo vauvan villavaatteiden kutomisohjeet ja tänään ajattelin aloittaa nuttua. Nyt täytyy ladata koneelle uusin messangeri.Minulla on joku vanha versio.

Kirjoittelen lisää viikonloppuna.